Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Трамп уже заробив мільйони на своєму тюремному фото

Трамп уже заробив мільйони на своєму тюремному фото

 
Колишній президент США Дональд Трамп успішно використовує в маркетингових цілях своє фото, зроблене для поліцейської картотеки у в'язниці штату Джорджія в рамках справи про ймовірну спробу змінити хід президентських виборів 2020 року.

Як повідомляє в неділю, 27 серпня, видання Politico, фонду, що збирає пожертви на нову президентську кампанію Трампа, з вечора 24 серпня вже вдалося виручити 7,1 мільйона доларів на просуванні футболок, келихів, наліпок на бампери авто та іншої сувенірної продукції з цим знімком.

За даними офіційного представника Трампа Стівена Чуна, лише за 25 серпня з продажу цих товарів вдалося зібрати пожертви на рекордну суму - 4,18 мільйона доларів.

Підтримка Трампа серед республіканців

На сайті фонду будь-хто охочий пожертвувати щонайменше 47 доларів на передвиборну кампанію Трампа, за підсумками якої він міг би стати 47-м президентом США, отримує у подарунок футболку з його тюремним фото (магшотом) і підписом "Ніколи не здавайся!", що став гаслом нинішньої кампанії республіканця.

 Той самий магшот Трампа

За результатами одного з недавніх опитувань, близько 62 відсотків прихильників Республіканської партії США підтримують ідею висування Трампа кандидатом у президенти від республіканців. А під час теледебатів у середині серпня шість з восьми претендентів на роль республіканського кандидата на майбутніх виборах президента США сказали, що готові підтримати Трампа в разі винесення йому обвинувального вироку.

На тюремному фото Трампа заробляють і його опоненти

Напередодні агентство Reuters повідомило, що комітет Трампа "Врятуйте Америку" продає футболки "Ніколи не здавайся!" за 34 долари, кружки - за 25 і підставки для напоїв - за 15, а син експрезидента Дональд Трамп-молодший продає футболки та плакати з тюремним фото батька за 20-30 доларів.

 

Водночас сувенірну продукцію зі знімком продають та купують також і опоненти Трампа. Наприклад, група Lincoln Project продає за 55 доларів набір з шести чарок з написом FAFO (Fuck Around and Find Out - популярний вигук антитрампістів, що цензурними словами означає "Дограєшся" або "Тільки спробуй і дізнаєшся (якою буде відповідь). - Ред.).

Товари з магшотом Трампа також почали з'являтися у незалежних крамницях Лос-Анджелеса та на сайті виробів ручної роботи Etsy.

 

Звідки взялось хітове тюремне фото Трампа

24 серпня Трамп прибув до в'язниці в Джорджії, щоб здатися владі та відбути формальну процедуру арешту в справі про втручання у вибори. Йому закидають спробу змінити незаконним шляхом результат президентських виборів-2020 в цьому штаті.

Трампа тимчасово заарештували й запроторили в тюрму. Там і зробили це тепер уже культове фото. Процедура арешту, як і передбачалося, була швидкою, оскільки раніше представники експрезидента домовились про його звільнення під заставу в 200 тисяч доларів. Приблизно за 20 хвилин Трамп вийшов з в'язниці та попрямував до аеропорту Атланти.

За матеріалами: Deutsche Welle
Ключові теги: США
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4627
 0,2052
0,50
EUR
1
45,3457
 0,3668
0,82

Курс обміну валют на 16.07.24, 10:18
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4500  0,24 0,58 41,5000  0,26 0,63
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес