Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Азіатські акції падають напередодні даних щодо інфляції в США, і ослаблення технологій

08:23 13.09.2023 |

Фінанси

 

Більшість азіатських акцій у середу коливалися в діапазоні від нуля до мінімуму, оскільки інвестори чекали на ключові дані щодо інфляції в США, тоді як акції китайських компаній нерухомості продемонстрували сильне зростання, оскільки забудовник Country Garden, який перебуває в скрутному становищі, домігся додаткових відстрочок виплат по своїх боргам.

Азіатські ринки слабо випереджали Волл-стріт, яка напередодні ввечері закрилася зниженням через розпродаж акцій технологічних компаній перед даними інфляції. Акції Apple Inc також впали майже на 2% після презентації нової лінійки iPhone, оскільки ціни на цю лінійку не вразили деяких інвесторів, які сподіваються на значне зростання цін.

Акції постачальників Apple, акції яких котируються в Азії, виглядали неоднозначно: акції AAC Technologies та Luxshare Precision Industry втратили 0,7% та 1,9% відповідно, а акції SK Hynix Inc та Samsung Electronics Co Ltd зросли на 1,1% та 0 3% відповідно.

Акції виробника модулів для камер Sunny Optical Technology Group зросли на 3,4%, оскільки Apple також оголосила про масштабне оновлення камери своєї нової лінійки iPhone.

Ширші азіатські ринки торгувалися без змін або нижче, при цьому австралійський індекс ASX 200 лідирував у регіональних втратах зі зниженням на 0,9%.

Японський індекс Nikkei 225 впав на 0,3%, оскільки опитування Reuters показало, що ділова довіра до найбільших фірм країни знизилася на початку вересня на тлі стурбованості з приводу уповільнення економічного зростання в Китаї, одному з найбільших експортних ринків Японії.

Ф'ючерси на індійський індекс Nifty 50 вказують на сильне відкриття, оскільки дані у вівторок показали, що споживча інфляція у серпні зросла менше, ніж очікувалося. Індекс Nifty також торгувався поблизу рекордних максимумів на тлі зростаючого оптимізму з приводу економіки Південної Азії.

Китайські індекси Shanghai Shenzhen CSI 300 та Shanghai Composite впали на 0,6% кожен, а гонконгський Hang Seng втратив 0,3%.

Настрої щодо Китаю залишалися переважно негативними, оскільки низка економічних показників за серпень малювала слабку картину найбільшої економіки Азії. Це супроводжувалося повільним використанням додаткових заходів стимулювання з боку Пекіна.

Але акції нерухомості були одними з небагатьох яскравих моментів дня. Акції девелоперської компанії Country Garden Holdings, що опинилася в тяжкому стані, зросли більш ніж на 11% після того, як вона отримала схвалення деяких власників облігацій на продовження виплат на три роки, що запобігло побоюванням неминучого дефолту.

Приріст акцій Country Garden поширився і інших великих гравців: акції Sunac China, Shimao Property і Longfor Properties Co Ltd зросли на 2-6%.

В даний час ринки в основному зосереджені на даних щодо інфляції індексу споживчих цін у США, які вийдуть пізніше того ж дня. Очікується, що дані покажуть, що інфляція прискорилася у серпні порівняно з попереднім місяцем на тлі зростання цін на паливо та високих споживчих витрат.

Будь-яке збільшення інфляції в США дає Федеральній резервній системі додатковий стимул для підвищення процентних ставок, а центральний банк має ухвалити рішення щодо ставок наступного тижня. Зростання ставок є поганою ознакою для ринків, орієнтованих ризик, і, мабуть, обмежить приплив капіталу Азію.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4220
 0,0407
0,10
EUR
1
45,2618
 0,0839
0,19

Курс обміну валют на вчора, 13:55
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,1200  0,34 0,83 41,8000  0,36 0,87
EUR 44,8100  0,39 0,87 45,7880  0,52 1,14

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4200  0,03 0,07 41,4400  0,06 0,14
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес