Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Нафта стабілізувалася, оскільки відкриття Китаю врівноважується економічними проблемами

 
Ціни на сиру нафту у вівторок залишалися стабільними, оскільки побоювання щодо уповільнення глобального економічного зростання та очікуваного збільшення запасів нафти в США були нівельовані сподіваннями на відновлення попиту на пальне з боку найбільшого імпортера Китаю.

Нафта марки Brent подешевшала на 30 центів, або 0,3%, до 87,89 долара за барель на 10:10 за Грінвічем. Американська нафта марки West Texas Intermediate (WTI) подешевшала на 35 центів, або на 0,4%, до 81,27 долара.

"Економіка (США) все ще може перевернутися, і деякі трейдери енергоресурсів все ще скептично ставляться до того, як швидко попит на сиру нафту в Китаї відновиться цього кварталу", - зазначає аналітик OANDA Едвард Мойя.

Цього тижня трейдери чекають на нові бізнес-дані, оскільки сезон корпоративних звітів набирає обертів, пропонуючи підказки про стан економіки по всьому світу.

Що стосується товарно-матеріальних запасів, запаси сирої нафти та бензину в США, як очікується, зростуть минулого тижня, тоді як запаси дистилятів скоротяться, як показало попереднє опитування Reuters у понеділок.

Опитування було проведено перед звітами Американського інституту нафти, які мають бути представлені о 16.30. за східним часом (21:30 за Грінвічем) у вівторок, а Управління енергетичної інформації - о 10:30 (15:30 за Грінвічем) у середу.

Аналітики Goldman Sachs очікують, що сировинні товари, такі як сира нафта, продукти нафтопереробки, ЗПГ та соєві боби, зростуть на тлі відновлення попиту у Китаї.

Ціни на сиру нафту на фізичних ринках почали рік з ралі на тлі збільшення покупок у Китаї після послаблення контролю над пандемією та побоювань трейдерів, що санкції щодо Росії можуть скоротити постачання.

Долар тим часом коливався близько дев'ятимісячного мінімуму щодо євро і втратив нещодавнє зростання щодо ієни, оскільки трейдери продовжували оцінювати ризики рецесії в США та політику Федеральної резервної системи.

Більш слабка валюта США робить товари, номіновані у доларах, такі як нафта, дешевшими для покупців, які використовують інші валюти.

Інвестори повернулися до нафтових ф'ючерсів та опціонів найшвидшими темпами за більш ніж два роки, оскільки побоювання з приводу глобального спаду ділового циклу ослабли, хоча очікується, що миттєві дані PMI, які будуть опубліковані у вівторок, покажуть скорочення.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес