Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ощадбанк став екваєром Укрзалізниці та реалізував можливість повернення грошей на картку за залізничні квитки

10:59 28.09.2016 |

Прес-релізи

Ощадбанк розпочав еквайрингове обслуговування Укрзалізниці, реалізувавши зручне і довгоочікуване для пасажирів інноваційне рішення. Крім придбання проїзних квитків за допомогою платіжної картки в касах на станціях та вокзалах Укрзалізниці, тепер забезпечено можливість у разі потреби отримувати на картку кошти за повернення квитка в залізничних касах, незалежно від того, в якій касі він був оплачений. Це не стосується квитків, придбаних онлайн.

На сьогодні Ощадбанком вже встановлено понад 150 POS-терміналів на великих станціях Одеської, Південно-Західної та Львівської залізниць в 17 областях України. Встановлення терміналів на інших станціях триває.

POS-термінали Ощадбанку приймають до оплати банківські картки трьох платіжних систем: міжнародних Mastercard і Visa та української НСМЕП/ПРОСТІР.

«Ощадбанк став першим банком, який реалізував для Укрзалізниці зручну для пасажирів технологію зарахування коштів на картку при поверненні проїзних документів, оформлених на інших залізницях. Доволі часто у людей змінюються плани, і вони змушені повертати проїзні квитки. Відтепер це зробити значно простіше. Отримати гроші на картку за повернення квитка можливо в залізничній касі будь-якого міста, за умови, що квиток також був оплачений карткою в POS-терміналі Ощадбанку. Активно працюємо, щоб за кілька місяців усі популярні каси станцій та вокзалів Укрзалізниці були забезпечені POS-терміналами, щоб пасажирам було зручно сплачувати картками за квитки, а за потреби - зручно повертати свої кошти», - розповідає заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів - начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

Ощадбанк посідає друге місце на ринку еквайрингу. Еквайрингова мережа Ощадбанку наближається до 22 тисяч POS-терміналів, а кількість клієнтів - до 10 тисяч. Ощадбанк надає послуги з торгового еквайрингу зокрема таким компаніям, як «Нова пошта», «МакДональдз» в Україні, «Ашан», DHL Express Україна, TUI Ukraine, Turkish Airlines. Ощадбанк забезпечує приймання безконтактних платіжних карток до оплати в метрополітені, фунікулері та швидкісному трамваї в Києві. У вересні 2016 року Ощадбанк запропонував клієнтам еквайрингове обслуговування карток міжнародної платіжної системи American Express.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,7879
 0,1842
0,47
EUR
1
42,3821
 0,1032
0,24

Курс обміну валют на вчора, 11:13
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4537  0,11 0,28 39,9930  0,10 0,24
EUR 42,1926  0,09 0,20 42,9974  0,11 0,25

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7600  0,25 0,63 39,8100  0,26 0,66
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес