Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ейфорія минає: власники повертають Apple Vision Pro через дискомфорт, замалу продуктивність або непотрібність

17:00 15.02.2024 |

Новини IT

 

Деякі користувачі вже награлися з гарнітурою суміщеної реальності Apple Vision Pro за $3500 та повертають її назад в магазин. За останні кілька днів у соціальних мережах з'явилася хвиля повідомлень власників Vision Pro, які сповістили світ, що повертають придбані гарнітури. Apple дозволяє повернути будь-який продукт протягом 14 днів після покупки - для першої хвилі покупців Vision Pro це актуально як ніколи.

Дискомфорт під час використання є однією з найбільш згадуваних причин повернення. Люди кажуть, що гарнітура викликає у них головний біль та викликає порушення руху. Користувачі скаржаться на вагу пристрою та центр маси, що знаходиться попереду. Є навіть свідчення, що використання пристрою призвело до розриву кровоносної судини в оці. Втім, користувачі VR-гарнітур протягом багатьох років неодноразово повідомляли про сухість і почервоніння очей.

«Не дивлячись на те, що вона настільки чарівна у використанні, як я сподівався, її було просто надто незручно носити навіть протягом короткого періоду часу як через вагу, так і через дизайн ремінця. Я хотів нею користатися, але побоювався надягати. Це просто занадто дорого і громіздко навіть намагатися звикнути до постійних головних болів і напруги очей, які я відчував. Я повернуся, коли вийде наступна», - каже Паркер Ортолані з The Verge.

Кожне людське тіло унікальне, що є проблемою для масового виробництва пристроїв для носіння. Комфорт неминуче приноситься в жертву - і це різним чином впливає на людей. У розумних годинниках справа часто зводиться до розміру та ваги корпусу порівняно з зап'ястям. Розумні каблучки впираються у розміри пальців: багато людей мають інший розмір або проблеми з набряками. Для розумних окулярів та гарнітур низьке перенісся може означати, що пристрій просто зіслизне з обличчя або не блокуватиме належним чином світло.

Але апаратне забезпечення - не єдина проблема. Люди скаржаться на те на те, що Vision Pro не забезпечує достатньої продуктивності за свою ціну. Один з користувачів зазначив про запаморочення голови та непридатність пристрою для виконання роботи. Інший написав, що «досвід кодування не переконав [його]», а проблеми з фокусуванням викликали головний біль.

«Якщо я не використовую це для продуктивності, і якщо я не люблю це для розваг, і якщо на ньому недостатньо ігор, я просто не можу виправдати його збереження», - написав один з користувачів Reddit.

Для Картера Гібсона, старшого менеджера, який керує спільнотою та займається модерацією в Google, гарнітура є недостатньо зручною та продуктивною:

«Важко користуватися багатозадачністю [та переходити] між вікнами. Деякі типи файлів просто не підтримуються на Vision Pro».

Багато людей, котрі хотіли повернути Vision Pro, зазначили, що хотіли б спробувати Vision Pro наступного покоління. Інші підкреслювали, що проблема була не стільки в технології, скільки у відсутності кілер фіч або комфорту. Але хоча скарг і відносно багато, поки нема статистики, наскільки повернення Vision Pro є масовими.

За матеріалами: ITC.ua
Ключові теги: Apple
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на 26.04.24, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на 26.04.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес