Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Долар коливається на тлі перспективи зниження ставки ФРС

08:03 17.07.2024 |

Фінанси

 

Долар невпевненно торгується в середу після скромного, але нетривалого зростання після публікації кращих, ніж очікувалося, даних по роздрібних продажах в США, оскільки трейдери зосередилися на перспективі зниження ставок Федеральної резервної системи вже у вересні.

Новозеландський долар виріс, оскільки дані показали, що неторгова інфляція в другому кварталі була вищою, ніж очікувалося, навіть незважаючи на те, що основний показник не виправдав очікувань. Ківі востаннє подорожчав на 0,46% до $0,6078.

Дані у вівторок показали, що роздрібні продажі в США в червні не змінилися, оскільки падіння доходів в автосалонах було компенсовано загальним зростанням в інших галузях, що свідчить про стійкість споживачів, яка зміцнила перспективи економічного зростання в другому кварталі.

Хоча долар спочатку піднявся на тлі цих даних, він не зміг утримати свої позиції, оскільки звіт мало вплинув на ринкові бети на зниження ставки ФРС у вересні, які зараз повністю враховані в ціні.

По відношенню до долара США євро востаннє коштував 1,0897 долара, коливався біля майже чотиримісячного максимуму, досягнутого на початку тижня.

Індекс долара коливався біля місячного мінімуму і востаннє становив 104,26, в той час як австралійський долар впав на 0,05% до $0,6730.

«Зрештою, історія, яка, на мою думку, найкраще описує ситуацію, полягає в тому, що ринки обрали історію про економіку Золотоволоски», - сказав Кайл Родда, старший аналітик фінансових ринків Capital.com.

«Так, роздрібні продажі залишаються високими, принаймні на номінальній основі, а споживчий попит сильний. Але більш важливими є дані по інфляції, і вони говорять ринку про те, що ФРС в змозі знизити процентну ставку досить скоро».

У той же час, фунт стерлінгів майже не змінився і склав $1,2972 напередодні публікації даних по інфляції у Великобританії, які вийдуть сьогодні.

Очікується, що споживчі ціни ще більше охолонуть в червні, що може стати додатковим аргументом на користь неминучого циклу пом'якшення з боку Банку Англії.

«Ми очікуємо, що червневий звіт по інфляції у Великобританії ще більше зміцнить очікування зниження процентної ставки на серпневому засіданні Банку Англії», - сказав Хенк Поттс, ринковий стратег Barclays Private Bank.

«Ми прогнозуємо, що загальний індекс споживчих цін може продовжити знижуватися, досягнувши 1,9% (в річному обчисленні), завдяки дезінфляційному тиску як на основні товари, так і на послуги».

Востаннє єна знизилась на 0,1% до 158,47, оскільки трейдери залишались напоготові до будь-якого втручання з боку японської влади для підтримки валюти після того, як вона, ймовірно, зробила це минулого тижня.

Дані Банку Японії, опубліковані у вівторок, свідчать про те, що Токіо, можливо, витратив 2,14 трильйона єн ($13,5 мільярда) на інтервенції в п'ятницю минулого тижня. Разом з оціночною сумою, витраченою в четвер, Японія, як підозрюють, купила майже 6 трильйонів ієн за допомогою інтервенцій минулого тижня.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,2575
 0,2468
0,60
EUR
1
44,9789
 0,2526
0,56

Курс обміну валют на вчора, 10:18
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2100  0,21 0,51 41,2400  0,22 0,54
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес