Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Золото коливається близько 2000 доларів в очікуванні даних щодо індексу споживчих цін, додаткових сигналів ФРС

08:18 11.04.2023 |

Фінанси

 

Ціни на золото у вівторок коливалися трохи нижче від недавніх максимумів, залишаючись відносно підкріпленими, оскільки ринки очікували нових сигналів про економіку США від даних щодо інфляції та протоколів березневого засідання Федеральної резервної системи, яке має відбутися пізніше цього тижня.

Жовтий метал був підтриманий попитом на безпечний притулок, оскільки настрої залишалися слабкими на тлі побоювань уповільнення економічного зростання та невизначеності щодо грошово-кредитної політики, хоча ціни відступили від більш ніж місячного максимуму після того, як березневі дані про зайнятість у несільськогосподарському секторі США показали, що стійкість ринку праці зберігається.

Ринки тепер чекають на дані щодо інфляції індексу споживчих цін, які мають бути опубліковані в середу, щоб визначити, чи є у Федеральної резервної системи більше стимулу для подальшого підвищення відсоткових ставок - сценарій, який є негативним для ринків золота. Очікується, що значення середу залишиться відносно високим.

Спотове золото зросло на 0,1% до 1993,94 долара за унцію, а ф'ючерси на золото зросли на 0,3% до 2008,95 долара за унцію до 20:14 за східним часом (00:14 за Грінвічем).

Протокол березневого засідання ФРС також має бути представлений у середу і, як очікується, дасть більше інформації про плани центрального банку щодо підвищення відсоткових ставок перед потенційною банківською кризою. Банк підвищив процентні ставки на 25 базисних пунктів під час зустрічі та пообіцяв продовжити боротьбу з інфляцією, хоча деякі аналітики вважають його тон менш яструбиним, ніж раніше.

У той час як крах кількох американських банків у березні спонукав ставки на те, що ФРС знизить темпи підвищення відсоткових ставок, зараз ринки готуються як мінімум до ще одного підвищення у травні, оскільки регулюючі органи США діяли, щоб відновити віру в банківську систему.

Але побоювання нових банківських потрясінь призвели до того, що золото, як і раніше, має попит, оскільки інвестори стікаються в безпечні прихістки. Ринки також, як і раніше, побоюються будь-яких нових економічних потрясінь через банківський крах, який може загальмувати зростання наприкінці цього року.

На інші дорогоцінні метали у вівторок було кілька пропозицій: ф'ючерси на платину зросли на 0,2%, а ф'ючерси на срібло додали 0,6%.

Серед промислових металів ціни на мідь трохи зросли, але залишилися під тиском побоювань цьогорічного уповільнення економічного зростання, а також побоювань з приводу відновлення попиту в Китаї.

Ф'ючерси на мідь зросли на 0,2% - до $3,9950 за фунт.

За матеріалами: investing.com
Ключові теги: золото
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6650
 0,2378
0,60
EUR
1
43,0802
 0,3253
0,76

Курс обміну валют на вчора, 10:25
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4319  0,11 0,27 39,9931  0,11 0,27
EUR 42,7454  0,11 0,26 43,5077  0,16 0,37

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6550  0,27 0,67 39,6700  0,25 0,62
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес