Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Сучасні інформаційні технології для бізнесу

Ведення бази клієнтів у сучасних умовах є важливим процесом для зміцнення взаємодій з клієнтами. Ведення бази клієнтів дозволяє краще розуміти їхні потреби, підвищуючи рівень обслуговування та взаємодії.

Сучасні споживачі цінують персоналізований досвід. Вміння зберігати дані та застосовувати їх для персоналізації послуг – ключ до задоволення клієнтів. Ефективне ведення бази допомагає не лише залучати нових клієнтів, а й утримувати існуючих через покращене обслуговування.

Розглянемо основні засоби ведення бази клієнтів у сучасних умовах. Перший спосіб використання CRM для обліку клієнтів. Ці системи допомагають збирати та аналізувати дані про клієнтів, автоматизують процеси взаємодії.

Наступний спосіб - збір та аналіз даних про клієнтів дозволяє розуміти їх переваги, купівельну поведінку та очікування, що допомагає адаптувати продукти та послуги під їх потреби. Мультиканальний підхід, у цьому випадку враховується різноманітність каналів комунікації, важливо підтримувати базу клієнтів через різні платформи – від соціальних мереж до електронної пошти та мобільних додатків.

Ведення бази клієнтів як про обробку даних, а й про побудову довгострокових відносин. Регулярна взаємодія, надання цінної інформації та послуг – ключ до зміцнення зв'язків із клієнтами. При цьому важливо забезпечити захист та конфіденційність даних клієнтів, дотримуючись стандартів безпеки, щоб зміцнити довіру.

Компанії, які активно інвестують у технології та методи управління даними клієнтів, зазвичай вибудовують довгострокові та вигідні відносини з клієнтами, це є ключем до успіху на ринку.

Пропонуємо використовувати сучасне рішення від компанії УСУ для роботи з клієнтською базою. CRM від УСУ працює за сучасними стандартами. У ній закладено всі необхідні інструменти ефективної роботи з клієнтами.

Програма оснащена основними можливостями реєстрації даних про клієнтів та активного збору інших метрик. Наприклад, за допомогою УСУ можна реєструвати продажі, повернення, відгуки, проводити аналіз та виявляти переваги клієнтів, визначати їхню купівельну спроможність та зберігати повну історію взаємодії.

Історія може включати різні аспекти ведення процесів, включаючи інформацію: про повідомлення, записані дзвінки, спрямовані рахунки, комерційні пропозиції, особисті дані. Все це можна зберігати у повноцінних інформаційних кейсах, які успішно можна застосовувати надалі для стимулювання купівельної спроможності.

УСУ можна налаштувати на повідомлення, розсилку та персоналізовану взаємодію з клієнтами через різні канали. Це може бути: смс, лист через електронну пошту, месенджери або надсилання голосових повідомлень. Можна залучити інтеграцію з устаткуванням.

Програма CRM від компанії УСУ дозволить вам ефективно керувати продажами. Ви зможете визначати важливі замовлення та ті, які можуть зачекати, розподіляти навантаження на співробітників та оцінювати діяльність загалом. Повноцінний аналітичний пакет інструментів дозволяє правильно оцінювати діяльність та посилювати слабкі сторони.

Через УСУ може проводитися автоматизація рутинних операцій, наприклад, відправлення повідомлень чи створення завдань, допомагає спростити рутинну роботу та зосередити зусилля на важливіших завданнях. USU допоможе створити та підтримувати довгострокові взаємини з клієнтами, що у свою чергу може підвищити рівень їхньої задоволеності та лояльності.

CRM може бути використана для надання більш якісної підтримки клієнтам, відстеження запитів та вирішення проблем, що сприяє покращенню обслуговування. Наприклад, додатково можна запустити сервіс з оцінки якості товарів та послуг.

Ми можемо надати вам пробну версію системи для керування взаємодією з клієнтами. Якщо необхідно, ми можемо врахувати ваші побажання та внести доробки до системи. Щоб отримати більше інформації, запрошуємо вас передплатити наш канал.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на 26.04.24, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на 26.04.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес