Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як складські приміщення впливають на загальну ефективність бізнесу?

Розвиток багатьох галузей бізнесу нерозривно пов'язане з необхідністю використання складських площ. Сьогодні на перше місце виходять швидкозведені металеві конструкції - https://www.llentab.ua/stalevi-budivli/skladi-logistika-zberigannja/. Це міцні, надійні приміщення, зручні для зберігання та підготовки до подальшого транспортування товарів. Вони не просто захищають продукцію від вітру і дощу, а й надають бізнесу багато інших важливих переваг.

Ефективна обробка замовлень

При розміщенні замовлення покупці дбають тільки про доставку товару вчасно і в належному стані. Клієнта не хвилюють проблеми, пов'язані з логістикою. Це ваша турбота. Правильно розміщений і зручний склад покращує обробку замовлень вашої компанії. Це - гарантія захисту від потенційних проблем з незадоволеними покупцями.

Ваші продукти можуть бути доступні для відправки в будь-який час. Наявність власних запасів означає, що відвантаження можна здійснювати швидко і без затримок.

Керування ризиками

Найменше підприємцю хочеться терпіти збитки через надмірні коливання цін. Захист від них забезпечують великі власні запаси товарів. Якщо вони раптом подешевшали, їх можна притримати до кращих часів. Якщо ж настало подорожчання, ви можете продавати продукцію за нижчими цінами, оскільки купували її раніше. Все це дозволяє пережити «шторм» на ринку з мінімальними втратами, або навіть опинитися у виграші.

Відповідність сезонним вимогам

У циклі продажів кожної галузі є «сезони». Наприклад, попит на парфумерію та побутову техніку різко підвищується перед новорічними святами. При цьому не завжди вдається швидко нарощувати обсяги виробництва. Набагато зручніше тримати на складі запаси, які задовольнять підвищений попит в «піковий» сезон. Відстежуйте споживчі тенденції, запасайтеся затребуваними товарами, зберігайте авторитетність компанії і випереджайте конкурентів.

Інвентарний контроль

Завдяки ефективному складу зручніше відстежувати якість продукції, її рух, фіксувати залишки, виявляти брак і тим самим підвищувати якість обслуговування покупців.

Окупність інвестицій

Кращий спосіб отримати більше прибутку - це ефективне і безперебійне виробництво. Якісне керування складом може поліпшити рентабельність інвестицій, не просто допомагаючи вашій команді продавати більше, але і надаючи необхідні для цього інструменти. Персонал може з меншою кількістю помилок відбирати і отримувати товари. Таким чином скорочується кількість незадоволених клієнтів.

Економія на транспорті

Розташувавши склад в правильному місці, ви спрощуєте логістику. Це означає, що транспорт швидше курсує між виробництвом і кінцевим споживачем. Скорочуються витрати на пальне, амортизацію, оплату праці водіїв.

Власний склад - це ще й незалежність. Вам не потрібно орендувати приміщення, вести переговори з їх власниками, витрачати надто багато грошей на їх утримання. Вас не стосується ні підвищення тарифів на оренду, ні якісь інші проблемні питання.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6196
 0,1010
0,25
EUR
1
42,7495
 0,0653
0,15

Курс обміну валют на вчора, 11:09
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4258  0,01 0,02 39,9850  0,00 0,01
EUR 42,4325  0,05 0,13 43,1567  0,05 0,12

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5600  0,25 0,63 39,6300  0,20 0,51
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес