Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Онлайн ігри стрілялки

Воювати і стріляти це улюблене заняття маленьких хлопчиків. А в разі необхідності головне заняття дорослих чоловіків. Добре стріляти зобов'язані вміти всі хлопчики, для цього їх ще в школі спеціально возять в тири, де вони стріляють з пневматичних гвинтівок по мішенях. Після цього багато хто йде в армію, де проводяться стрільби. На стрільбах солдати тренуються потрапляти в мішень з основної зброї, яка використовується на озброєнні. Хлопці, які йдуть вчитися до університету, надходять на військову кафедру, де теж вчаться стріляти зі справжньої зброї. Доброю можливість підвищити свої навички стрільби, є спеціалізовані клуби, де можна постріляти в тирі. Там Ви маєте можливість стріляти зі зброї, яка максимально схожа на реальну. Є спортивні дисципліни, в яких дуже важливі навички влучної стрільби, наприклад біатлон. Крім біатлону, проводяться змагання у стрільбі з пістолета чи лука, хоч і постріли проводяться по-різному з цих зброй, але принцип залишається той самий - прицілитися і зробити точний постріл.

Будь-яка ручна зброя має на собі спеціальні мушки, за якими стрілець повинен орієнтуватися для точного пострілу. Для точності потрібно, щоб перша мушка співпадала з другою і співпадала з мішенню, після чого можна робити сам постріл. Дуже важливо тримати зброю міцно в руках, щоб вона не гуляла, адже руки мають невелике тремтіння від м'язової напруги або інших процесів в організмі. Крім того, вогнепальна зброя має більшу віддачу, яка може перешкодити у влучності, це слід завжди враховувати. Автоматична зброя має ще більшу віддачу, і стріляти з неї чергами набагато важче, ніж одиночними пострілами, йде великий розкид куль.

Для того, щоб постріляти на славу відмінно підійдуть онлайн ігри для хлопців стрілялки. Тут Ви зможете абсолютно спокійно спробувати у дії ту чи іншу зброю. Є можливість спокійно стріляти в тирі або ж в якихось важких умовах, наприклад під час бойових дій, на швидкості тощо. Можна використовувати не тільки ручну зброю, якщо хочете спробувати стріляти з великокаліберної гармати, то є і така можливість. Хочете сісти за танк і провести якусь місію - без проблем, є велика кількість онлайн ігор, де Ви можете використовувати різну військову техніку, в тому числі і повітряну. В одних іграх Ви будете хаотично вбивати всіх своїх ворогів, а в інших Вам потрібно буде проводити точні постріли в якусь ціль. Дані гри відмінно підійдуть, як для хлопчиків, так і для дорослих чоловіків, які захотіли перевірити свою влучність. Якщо дівчатка хочуть спробувати постріляти з чогось, то вони можуть сміливо пробувати, тут це робиться набагато простіше, ніж по-справжньому.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,5860
 0,1976
0,50
EUR
1
42,2620
 0,0498
0,12

Курс обміну валют на вчора, 10:48
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3897  0,17 0,42 39,9597  0,20 0,50
EUR 42,1145  0,21 0,50 42,9172  0,23 0,53

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5750  0,20 0,52 39,5950  0,23 0,57
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес