Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Чому англійська — міжнародна мова?

Коли ми уявляємо мову, що об'єднує людей по всьому світові, першою на думку спадає саме англійська. І це цілком виправдано, адже за даними сайту Ethnologue вона посідає перше місце за кількістю країн, в яких нею володіють. Лише уявіть собі — 137 держав, і це при великому розриві з другим місцем (59 країн використовують арабську). Ви ніколи не цікавилися, чому склалося саме так? Чому англійською говорять близько 20% від усього населення планети? Розбираємо головні причини нижче.


Причина №1: Ділові відносини

Оскільки США займають домінувальні позиції у світовій торгівлі та фінансах, англійська стала ключовим інструментом в економіці. І так само, вона є важливою, якщо ви бажаєте закріпитися в міжнародному бізнесі або комерції.

Англійська мова — невіддільна частина світового ринку праці. За допомогою неї перед вами відкриваються широкі можливості, адже кількість вакансій — безмежна. Крім того, вона є чудовим бустом для вашого кар'єрного зросту, та допоможе досягти довгоочікуваного переводу за кордон.

Загалом, тут все просто: якщо хочете досягти нових професійних висот, розширити клієнтську базу, підтримувати нормальні зв'язки зі своїми бізнес-партнерами чи інвесторами, вчіть English.

Освоюйте англійську із Speak Well: запишіться на індивідуальні заняття з англійської мови та покращуйте ваші мовні навички ефективно та швидко.


Причина №2: Туризм

В найпоширеніших туристичних напрямках з великою ймовірністю ви можете зустріти англійську. Балі, Крит, Рим, Дубаї тощо — місцеві чудово розуміють цю мову (в останньому прикладі вона використовується майже на одному рівні з арабською). Від аеропортів до готелів, від екскурсій з гідом до походів у місцеві кафе чи ресторани — комунікація тут не викликатиме жодних проблем. Англійська допомагає встановити контакт з людьми майже з будь-якого куточка світу, а також отримати потрібну інформацію щодо маршрутів, транспорту, інфраструктури та оперативно вирішити форс-мажорні ситуації.

Чому англійська міжнародна мова


Причина №3: Наукова діяльність

Більшість наукових робіт публікується у спеціалізованих журналах англійською. Так, всесвітня база даних наукової літератури Scopus висуває перелік обов'язкових критеріїв для періодичних видань. Одним з таких є написання англійською мовою анотацій та назв робіт.

Найкращим дослідницьким центром світу визнано Brookings Institution, що базується у Вашингтоні. І взагалі, у Штатах сконцентрована найбільша кількість наукових інститутів (понад 1800).


Причина №4: Кіноіндустрія і музика

Голлівуд давно захопив першість у світовому кінематографі, а серіали від Netflix та інших американських і англійських стрімінгових платформ б'ють світові рейтинги чи не щомісяця. Тому нерідко доводиться дивитися фільми в оригіналі одразу після прем'єри. А ще широкою славою вирізняється англомовна музична індустрія. Для популяризації власної творчості та здобуття нової аудиторії по всьому світові, виконавці пишуть пісні саме англійською.


Причина №5: Інтернет

Якщо ви є активним користувачем соціальних мереж, зокрема Instagram або Х (донедавна Twitter), то напевне регулярно зустрічаєте пости англійською. Це легко пояснюється тим, що платформи є американськими та в них ведуть діяльність світові зірки з мільйонами підписників зі всього світу, яких об'єднує English. Та навіть відкинувши соцмережі, заходячи просто в інтернет існує висока ймовірність натрапити на англомовні новини зі світових новинних видань (CNN, The New York Times, The Guardian і багато інших).

У підсумку, велику роль відіграє принцип снігової кулі. Оскільки англійська настільки поширена, все більше людей мають на меті її опанувати: для роботи, престижного навчання, бізнесу, слідкування за світовими подіями тощо. І цей механізм вже не зупинити, тому радимо вам також приєднуватися!

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:27
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4063  0,03 0,07 39,9633  0,02 0,05
EUR 42,2488  0,03 0,08 43,0083  0,01 0,02

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6900  0,10 0,25 39,7100  0,10 0,25
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес