Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

На вершині кар'єрних сходів: книги для успішного бізнесу

Мотивувальні книги — справжній порятунок від лінощів, невпевненості у власних силах та страху почати нову справу. Погодьтеся: ми дуже часто задумуємо щось ексклюзивне, нетривіальне, але так і не втілюємо ці мрії в реальність. Чому? Через боязнь нового, упевненість, що наші зусилля із самого початку приречені на поразку, віру в те, що ринок зайнятий серйозними конкурентами й усі перспективні ніші давно розібрані спритнішими людьми. Проте такі переконання дуже шкідливі. Вони, безперечно, спричинені відсутністю мотивації до справ. І побороти такі занепадницькі настрої допоможуть найкращі бізнес-книги (https://book-ye.com.ua/catalog/biznes-literatura/) цієї добірки.


Книги про бізнес для початківців


 

Книги про бізнес для початківців мають на меті подати загальний огляд проблеми. Вони повинні містити деталізацію, але не бути громіздкими, та мати легку мову викладу. Саме таким є видання Наполеона Гілла «Думай і багатій», що аналізує біографії видатних людей світу, визначає алгоритми їхнього приходу до успіху та дає напрочуд цінні поради читачам. Безумовно, постать лідера — прекрасний приклад для наслідування. Однак не варто забувати, що таку постать створює цілий набір факторів. Це й особиста харизма, і вдало продумана стратегія, й унікальність у тій чи іншій справі. Ці складники аналізує видання Девіда Рубенштейна «Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри». Література про бізнес для початківців — це своєрідний посібник-порадник. Дуже добре, коли такі книжки поєднують у собі виклад основного тексту з історичними фактами, ілюстраціями з побуту, та й графічними об’єктами — діаграмами, картинками. Таким є видання «Rework. Ця книжка змінить ваш погляд на бізнес». Його поради допомагатимуть вам не засиджуватися в нудному офісі та не почуватися гвинтиком системи, а створювати з нуля власну систему.


Усе для вашої мотивації


 

Мотивувальні бізнес-книги охоплюють широке різноманіття тем. Так, видання Олів'є Сібоні «Досить уже помилок. Як наші упередження впливають на наші рішення» розповідає, що ми дуже часто програємо через власні «накручування», стереотипність мислення, яке відводить нас від раціонального сприйняття ситуації. Автор ілюструє свої твердження прикладами зі світової історії й політики. Утім, звісно, не раціональністю єдиною. У власній справі необхідно використовувати й таку річ, як емоційний інтелект. Ця тема, звісно, подекуди складна, адже спеціалісти ще не до кінця її дослідили. Однак, основний принцип полягає в тому, аби навчитися бути не рабом власних емоцій, а їхнім повноцінним господарем. Про це, зокрема, говорить Деніел Ґоулман у книжці «Емоційний інтелект у бізнесі». Безперечно, успіх великою мірою залежить і від уміння комунікувати з людьми — колегами, партнерами та навіть конкурентами. Цьому навчає видання «Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств». Тотожні питання порушує й книжка «Не бійся спитати. 10 кроків до вдалих переговорів». Безумовно, від взаємодії з колективом напряму залежатиме кар’єра. Як же ж правильно її побудувати так, аби залишатися з колегами в хороших стосунках? Про це розповідає видання «Міф про милу дівчинку. Як побудувати казкову кар'єру і не перетворитися на чудовисько».

Книги, що мотивують на успіх, допомагають правильно налаштувати себе на роботу й досягнення результату. Дуже детально це описує видання «Геть самосаботаж! Як за 6 кроків розблокувати мотивацію і силу волі». А ось книжка «Міф про мотивацію. Як налаштуватися на перемогу» стверджує, що не варто шукати мотивації в чужій праці, а треба чимскоріше братися за роботу власну.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на 26.04.24, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на 26.04.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес