Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Сфера використання та особливості роботи 4G роутерів

Підключення wi-fi є майже у кожному невеличкому кафе, та залі очікування на вокзалі. Наявність wi-fi у різних закладах стало звичкою та дуже подобається користувачам. Проте через військову агресію Росії, значна кількість людей на території України залишилися без доступу до звичайного дротового інтернету. Певна кількість інтернет-провайдерів залишили цей ринок, а у деяких абонентів спостерігається пошкодження ліній та не працюють сервери, які забезпечували роботу системи. Саме для таких випадків створені 4G-роутери, які працюють не від звичайного дротового інтернету, а від антен мобільного зв'язку.


Переваги та особливості роботи 4G роутерів

В основі роботи лежить зовсім інша система. Щоб роутер за посиланням https://www.mobirator.com.ua/4g-router-zte-mf920u/ працював, потрібна звичайна телефонна сім-картка з підключеним тарифним планом. За допомогою пристрою можна передавати wi-fi на декілька прикладів. Вдасться підключити ноутбук, смартфони та планшети. Зазвичай радіус дії таких пристроїв складає 10 м. Цього достатньо, щоб забезпечити інтернетом квартиру або невеликий будинок.

Більшість людей скажуть, що якщо зникає звичайний дротовий інтернет, можна скористатися телефоном, перетворивши його на точку доступу. Зараз майже у кожного користувача в телефоні є сім картка, з певною кількістю гігабайтів безкоштовного 4G-інтернету. Це дійсно так, але підключена точка доступу у рекордно короткий строк з'їдає майже весь заряд. Таким чином, акумулятор на телефоні швидко сідає. Пакети, створені для мобільного зв'язку, мають невелику кількість гігабайт, яких може бути недостатньо для роботи та перегляду відео, фільмів.


Сфери використання 3G та 4G роутерів

Зазвичай прилади на сторінці стануть чудовим придбанням для людей, які мешкають далеко від цивілізації, та не мають змоги підключити звичайний дротовий інтернет. Це пов'язано з тим, що жоден інтернет-провайдер не приходить на територію, де для забезпечення інтернетом потрібно прокладати лінії, довжина яких складає кілька сотень метрів. Це невигідно через високу вартість дротів та кабелю.

Де використовують 4G роутери:

  • На віддаленій місцевості єдиним можливим варіантом підключення до мережі Інтернет є використання супутникового зв'язку. На даний момент це коштує дуже дорого, та не всім по кишені.
  • Чудовий та досить економний варіант - це використання 3G та 4G роутерів, з підключенням звичайної сім-карти.
  • На території України зазвичай такі роутери працюють у комплексі з мобільним зв'язком від lifecell, Київстар та vodafone.
  • Проте це не означає, що такі пристрої варто купувати лише людям, що мешкають на великій відстані від населених пунктів, та не можуть підключити дротовий інтернет. Такі роутери - це чудовий вибір для людей, що працюють в інтернеті та потребують наявності постійного зв'язку. При зникненні дротового інтернету, є можливість використовувати 3G та 4G роутери у якості резервного джерела для підключення інтернету.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на понеділок
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,7879
     0,1842
    0,47
    EUR
    1
    42,3821
     0,1032
    0,24

    Курс обміну валют на сьогодні, 11:13
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,4537  0,11 0,28 39,9930  0,10 0,24
    EUR 42,1926  0,09 0,20 42,9974  0,11 0,25

    Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,7600  0,25 0,63 39,8100  0,26 0,66
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес