Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Відпочинок з дітьми в Карпатах

Західна Україна – чудове місце для відпочинку. Тут ви можете насолодитися найчистішим повітрям, красою гір, буйними річками, первозданною природою. А організувати відпочинок з дітьми в Карпатах – кращий подарунок для сім'ї в будь-який час року. Де варто побувати і що побачити – читайте далі.

Вижниця, Чернівецька область

Цей невелике селище розташовується в 75 кілометрах від Чернівців – приголомшливо красивого, витонченого і затишного обласного центру в західній частині країни. Саме в Вижниці починаються українські Карпати.

Селище лежить на бурхливій річці Черемош, поблизу нього знаходиться 12 водоспадів, перевал Німчич, висота якого сягає 584 метрів, а також український Стоунхендж – Протяте Каміння. Саме тут щорічно проводиться «Гуцул-трейл» – забіг по пересіченій місцевості з дистанціями 9, 23 і 52 кілометри.

Мукачево та Берегово

Мукачево – місто в Закарпатській області, що володіє унікальною атмосферою. Це абсолютно не те ж саме, що Львів, наприклад. Прогулятися по цьому невеликому містечку – саме задоволення. А на під'їздах до міста ви зможете побачити (і відвідати) замок Паланок, що підноситься на плато магматичного походження. Будувати його почали ще в XIV столітті, тому для любителів старожитностей об'єкт вкрай цікавий.

Інтерес представляють і ландшафти, що відкриваються в цих місцях. Буде цікаво покататися по округах, відвідати містечко Берегово – столицю Закарпатського виноробства.

Станція Памір

Станція Памір спочатку була секретним військовим об'єктом, призначеним для радіолокації. Місцем знаходження є гора Томнатик, висота якої становить +1565 метрів над рівнем моря. Побудована вона була в 1960-х (в самий розпал «холодної війни») і функціонувала майже до 90-х.

Зараз станція занедбана, тому відвідати її може кожен. Туристи можуть піднятися пішки або приїхати на автомобілі до цього місця. Дуже красиве це місце зимою – створюється враження, ніби ви перебуваєте на іншій планеті!

Озеро Синевир

Найбільше гірське озеро України оповите по-справжньому романтичною легендою. Відповідно до неї, озеро утворилося зі сліз дівчини на ім'я Синь, графської доньки, коли за велінням графа був вбитий Вір – її коханий. Батько не хотів, щоб його дочка стала дружиною простолюдина.

Відвідати це місце можна як влітку, так і взимку. Розкішний густий ліс, небесно-блакитна гладь води (площа дзеркала якої, до слова, становить 7 гектарів) і мовчазні схили гір неодмінно зачарують вас.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,2214
 0,0059
0,02
EUR
1
42,3670
 0,0750
0,18

Курс обміну валют на сьогодні, 10:56
  куп. uah % прод. uah %
USD 38,9582  0,03 0,08 39,5025  0,05 0,12
EUR 42,1375  0,11 0,27 42,9400  0,08 0,18

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,1350  0,02 0,04 39,1600  0,02 0,05
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес