Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Нафта торгується без змін, оскільки побоювання щодо пропозиції компенсують побоювання з приводу попиту

 

Ціни на нафту у вівторок торгувалися без змін, оскільки побоювання, що подальше можливе підвищення відсоткових ставок у США може призвести до зниження попиту, зустріли побоювання, що тропічний шторм біля узбережжя Мексиканської затоки США може вплинути на пропозицію.

О 03:35 за Гринвічем нафта марки Brent залишається на рівні 84,42 долара за барель, а нафта марки West Texas Intermediate подешевшала на 2 центи до 80,08 долара.

Інвестори чекають на ключові економічні дані США, що будуть оприлюднені цього тижня, які допоможуть визначити траєкторію відсоткових ставок цього та наступного року. Голова Федеральної резервної системи Джером Пауелл у п'ятницю заявив, що центральному банку США, можливо, доведеться ще більше підвищити ставки, щоб охолодити стійку інфляцію.

Ринки оцінюють у 80% ймовірність того, що ставки ФРС залишаться незмінними наступного місяця, показав інструмент Refinitiv FedWatch, але ймовірність підвищення ставок у листопаді зараз оцінюється приблизно в 56%.

«На даному етапі цінам на нафту може бути важко підтримувати сильний бугаєвий тренд (що спостерігався) у липні. Економіки США та Європи зіткнуться з низхідним тиском у четвертому кварталі, доки відсоткові ставки не досягнуть піку», - сказав аналітик CMC Markets Леон Лі.

«Таким чином, може виникнути стурбованість щодо попиту, який чинить тиск на ціни на нафту. А в економіці Китаю досі не спостерігається значного покращення... Ціни на нафту можуть залишатися волатильними на даному етапі, і для подальшого підвищення може знадобитись відскок у китайськиих даних».

Відновлення економіки Китаю зупинилося на тлі зростання спаду нерухомості, слабких споживчих витрат і падіння зростання кредитування, що спонукало Пекін знизити ключові ставки, щоб підтримати активність у другій за величиною економіці світу та споживачі нафти.

Хоча ціни на Brent та WTI з початку третього кварталу зросли приблизно на 12% та 13% відповідно, після скорочення видобутку в рамках ОПЕК+, перспективи економіки Китаю продовжують залишатися тривожними, заявили у вівторок аналітики Національного банку Австралії.

Тим часом тропічний шторм «Ідалія» обрушився на захід Куби в понеділок і перетворився на майже ураган, прямуючи у бік Флориди. Шторм, ймовірно, призведе до відключення електроенергії та може вплинути на видобуток нафти на східному боці узбережжя Мексиканської затоки США.

Цього тижня основна увага буде приділена звіту щодо індексу цін на особисте споживання в США, який вийде в четвер, та даним із зайнятості в несільськогосподарському секторі за серпень у п'ятницю.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,1859
 0,0343
0,08
EUR
1
45,4322
 0,0914
0,20

Курс обміну валют на вчора, 10:56
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,9172  0,05 0,11 41,5144  0,03 0,08
EUR 45,2912  0,13 0,30 45,9936  0,12 0,26

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2000  0,04 0,11 41,2150  0,03 0,08
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес