Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Нафта трохи падає на тлі глобальних економічних проблем

 

Ціни на нафту трохи знизилися в понеділок, оскільки інвестори, як і раніше, стурбовані темпами економічного зростання в Китаї та перспективою подальшого підвищення відсоткових ставок у США, яке може знизити попит на паливо.

Нафта марки Brent о 03:30 за Гринвічем подешевшала на 8 центів, або 0,1%, до $84,40 за барель, тоді як американська нафта марки West Texas Intermediate торгувалася на рівні $79,78 за барель, знизившись на 5 центів також на 0,1%.

Brent і WTI повідомили про втрати після того, як голова ФРС Джером Пауелл заявив, що центральному банку США, можливо, доведеться ще більше підвищити ставки, щоб охолодити ще надто високу інфляцію.

Нафта зросла на початку азіатських торгів, перш ніж знизити зростання, оскільки рішення Китаю вдвічі знизити гербовий збір на торгівлю акціями, щоб підтримати ринки, що зазнають труднощів, тимчасово призвело до зростання цін.

«На жаль, після скромного зниження процентної ставки центрального банку Китаю минулого тижня, наведені вище заяви є ще одним частковим заходом, який не змінить зневіри інвесторів щодо Китаю», - сказав Тоні Сікамор, ринковий аналітик IG.

Індекс менеджерів із закупівель (PMI) в обробній промисловості Китаю, який вийде пізніше цього тижня, ймовірно, покаже похмуріші економічні новини для другої за величиною економіки світу, сказав Сікамор, додавши, що індекс PMI, ймовірно, залишиться на території спаду п'ятий місяць поспіль. .

Аналітик ринків CMC Тіна Тенг заявила, що сценарій м'якої посадки економіки США підтримав енергетичні ринки у понеділок, незважаючи на агресивну позицію Федеральної резервної системи щодо підвищення ставок.

У Сполучених Штатах енергетичні компанії скорочують кількість нафтових вишок, що діють, дев'ятий місяць поспіль, йдеться у звіті Baker Hughes.

Крім того, в Карибському морі сформувався тропічний шторм Ідалія, який може перерости на ураган і обрушитися на Флориду.

За прогнозами, ураган не торкнеться нафтогазових центрів у Перській затоці, і найвірогіднішим його впливом стане відключення електроенергії на день чи два, сказав Сікамор із IG. Це «має забезпечити деяку короткострокову підтримку цін на нафту», сказав він.

Однак «історія про посилення постачання», головним чином на тлі падіння запасів нафти та скорочення постачання колективом виробників нафти ОПЕК+, була підірвана перспективами пом'якшення санкцій щодо Ірану та Венесуели, йдеться у повідомленні ANZ Research у понеділок. .

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,0107
 0,0327
0,08
EUR
1
44,7263
 0,0403
0,09

Курс обміну валют на сьогодні, 10:17
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,6109  0,02 0,05 41,2383  0,00 0,01
EUR 44,2217  0,12 0,27 44,9970  0,06 0,14

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,0000  0,06 0,16 41,0200  0,06 0,16
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес