Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Дивіденди від кризи: Какая стратегия фондов: минимизация рисков, защита от инфляции или все - таки приумножение средств?

12:47 10.03.2010 |

Прес-релізи

Компания КИНТО давно известна на ринке финансовых услуг своими неожиданными продуктами, которые, несмотря на всю свою, на первый взгляд, несвоевременность и парадоксальность, оказываются успешными. Сегодня КИНТО представляет новый продукт - каскад фондов "КИНТО - Времена года", нацеленный на минимизацию рыночных рисков при доходности на уровне двух депозитных ставок ведущих банков. Уже в начале марта начинает размещение своих инвестиционных сертификатов фонд "КИНТО - ВЕСНА". За ним появятся "КИНТО - ЛЕТО", "КИНТО - ОСЕНЬ", "КИНТО - ЗИМА".

Насколько своевременным сейчас является запуск нового инвестиционного проекта? И готов ли отечественный инвестор отдать свои деньги в управление кому - то? Об этом нам рассказал Президент компании по управлению активами КИНТО Сергей Оксанич:

- Процес масового усвідомлення переваг, недоліків і взагалі самої сутності фондового ринку, є достатньо тривалим і непростим. Можна згадувати 70 років радянської влади, яка цілеспрямовано витравлювала з людей бажання примножувати зароблене. Але треба бути оптимістами. Нам не оминути шлях Сполучених Штатів, де більше 60% домогосподарств є учасниками інвестиційних фондів.

А питання довіри до нашого нового продукту "КІНТО - Пори року" - це питання довіри не до фінансових інститутів взагалі. Це питання довіри, перш за все, до КІНТО. Ми на ринку вже 18 років, інвестор знайомий з нашою репутацією. Сумнівів щодо нашої порядності не виникало ніколи. Каскад нових фондів "КІНТО - Пори року" створить особливий інвестиційний простір, який задовольнить багатьох інвесторів - і теперішніх, і майбутніх. А ті, хто стане учасником всіх чотирьох фондів одночасно, отримають чотири грошових потоки на рік.

На каких инвесторов ориентированы фонды "Времена года"? Период инвестирования, минимальный порог вхождения:

Перш за все, на середній клас, хоча мінімальний поріг досить низький - всього 1 000 грн. Треба мати на увазі, що дивідендні фонди створюються як самодостатній фінансовий інструмент для тих, хто вже зрозумів наскільки ірраціонально інвестувати виключно в банківські депозити, але, хто поки що не готовий вкладати в ризиковані фонди акцій або безпосередньо в акції українських компаній.

Какая стратегия фондов: минимизация рисков, защита от инфляции или все - таки приумножение средств?

Світова практика передбачає, що ставка банківського депозиту повинна захищати вклади від інфляції. Відповідно, мета дивідендних фондів "КІНТО - Пори року" - мінімізація ризиків при отриманні цільової середньорічної доходності на рівні двох депозитних ставок провідних банків, - передбачає примноження інвестиційних коштів. Як цього досягти? За рахунок універсальності портфелів, використання всіх наявних на ринку можливостей: інвестування в акції, державні, муніципальні та корпоративні облігації, похідні цінні папери, банківські метали, корпоративні права, нерухомість, товарні ринки.

Головні ознаки фондів "КІНТО - Пори року" = мінімальні ризики + збереження проінвестованої суми + прибуток у вигляді дивідендів

За матеріалами: BIN.ua
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес