Фінансові новини
- |
- 18.12.24
- |
- 13:01
- |
- RSS
- |
- мапа сайту
Авторизация
Смак і користь в одній тарілці: вегетаріанське меню від кафе «ЕкоБуфет»
11:56 16.07.2024 |
Втомилися від однотипних закладів і шукаєте щось дійсно особливе? Ласкаво просимо до вегетаріанського кафе EcoBuffet! Кожна страва від кухарів, закоханих у свою справу, — довершене гастрономічне відкриття, а ретельно відібрані продукти забезпечують не тільки яскравий смак, а й користь для організму. Після першого ж відвідування «ЕкоБуфету» захочеться туди повернутися, адже затишна атмосфера, смачна та водночас здорова їжа не залишать байдужими нікого!
Концепція закладу та ключові переваги
«ЕкоБуфет» став першим вегетаріанським закладом у столиці України. Засновник кафе Дмитро Градоблянський, який наразі вже майже 20 років не вживає продуктів тваринного походження, часто подорожує світом та відвідує ресторани різного формату. У 2010 році нічого подібного у Києві ще не було. Тож EcoBuffet швидко здобув прихильників, хоча на рекламу не було витрачено ні копійки. Причому не лише серед веганів і вегетаріанців, а й також простих любителів смачно поїсти. Адже головним завданням закладу є приготування дійсно смачної та корисної вегетаріанської їжі, яка була б доступною людям із різним доходом.
Заклад полюбився багатьом відвідувачам завдяки низці переваг, серед яких:
«ЕкоБуфет» доводить, що вегетаріанська кухня може бути не лише корисною, а й неймовірно смачною та різноманітною! А меню дозволяє скласти здоровий раціон на кожен день.
Огляд меню EcoBuffet
Багате меню постійно оновлюється та поповнюється цікавими новинками. «Мої знайомі часто привозять нові рецепти. Спочатку я дегустував усі страви та заглиблювався, зараз усім займається технолог, який створює фокус-групи, проводить дегустації», — каже Дмитро. Рецепти розробляють досвідчені фахівці з урахуванням актуальних тенденцій, побажань відвідувачів та максимальної користі. У меню представлено:
- Перші страви. Від традиційної солянки та окрошки до екзотичного індійського супу з горохом.
- Другі страви. Як домашні страви на кшталт голубців чи плову, так і більш вишукані паста болоньєзе, фунчоза з овочами, ніжний панір у вершково-шпинатному соусі тощо.
- Салати. Класичні «Шуба» та «Олів'є» на основі рослинних компонентів для тих, хто прагне відчути домашню атмосферу, а також «Цезар» із креветками, зелений салат з лососем та крем-сиром, поживний салат з авокадо та інші цікаві рецепти.
- Сніданки. Від домашніх млинців і сирників до вишуканих тостів з авокадо та лососем.
- Десерти. Як звичайні солодощі, так і з вегетаріанським складом. Зокрема торти «Наполеон», «Снікерс» і «Мохіто», тирамісу, чизкейк тощо.
Також в асортименті є різні гарніри, бургери, закуски, випічка та напої. Особливо відвідувачам полюбилися традиційні індійські самоси — хрусткі пиріжки з солодкими та солоними начинками.
Завітайте до кафе EcoBuffet за адресою м. Київ, просп. Степана Бандери, 23 г, щоб насолодитися смачними й корисними стравами, приготованими з любов'ю та турботою. Заклад працює за графіком: 09:00 – 20:00 — в будні, 10:30 – 20:00 — на вихідних. Отримати більше інформації можна за номером +380(67)382-41-08 або сайті
|
|
ТЕГИ
ТОП-НОВИНИ
ПІДПИСКА НА НОВИНИ
Для підписки на розсилку новин введіть Вашу поштову адресу :