Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ознаки, які свідчать про непрофесіоналізм

11:07 01.04.2024 |

Прес-релізи

Професіоналізм - це не лише здатність виконувати складні завдання якісно та майстерно, але й вираження певного стану розуму. У справжнього професіонала образ цілісний, поведінка бездоганна, а ставлення до колег і клієнтів завжди шанобливе. Вакансії у Львові на сайті Робота часто відкриті без вказаних ознак, проте байдужість та непрофесійність не можуть довго приховуватися.


Вживання лайки

Лайка може бути поширеним явищем на робочому місці. Люди різних професій можуть вживати міцне слово, вважаючи, що воно допомагає у певних ситуаціях. Але використання образливих слів може свідчити про непрофесіоналізм особи, особливо якщо вони вживаються для образи інших учасників робочого процесу.


Постійне запізнення

Пунктуальність на роботі або на зустрічах - це прояв поваги до інших. Хоча одноразове запізнення може статися з будь-ким через непередбачувані обставини, постійне запізнення може свідчити про неорганізованість, що є ознакою непрофесіоналізму.


Нестриманість

Справжній професіонал залишається професіоналом навіть у складних ситуаціях. Він вміє приймати неудачі з гідністю та спокоєм, вирішувати конфлікти дипломатично, без вияву емоцій, таких як сльози, крики або приниження співрозмовника.


Безвідповідальність

Особа, яка не може взяти на себе відповідальність за свої дії на роботі, не може вважатися професіоналом. Не дотримання обіцянок, невиконання зобов'язань та недоведення початого до кінця є проявом недостатньої відповідальності.

Правдивість та чесність

Справжні професіонали ніколи не вдаються до обману або брехні, навіть у вигляді "біленьких" брехень на користь собі або інших. Вони усвідомлюють, що брехня має тенденцію розширюватися та рано чи пізно виявляється. Тому, для уникнення втрати довіри клієнтів або втрати роботи, професіонали вважають за краще дотримуватися чесності і говорити правду. І це - правильний шлях.


Дії переважають слова

У справжніх професіоналів дії говорять гучніше за слова. Вони не витрачають зайвий час на марні словесні обіцянки, а натомість вчиняють. Якщо людина постійно балакає про свої здібності та можливості, але ніколи не діє, то важко вважати її професіоналом.


Сучасні претенденти на роботу повинні бути готові до безперервного самовдосконалення, розвитку як своїх м'яких, так і технічних навичок, а також демонструвати гнучкість та адаптивність до змін у робочому середовищі. Платформа robota.ua сприяє пошуку роботи для кандидатів та забезпечує можливість знаходити потрібних співробітників для роботодавців, пропонуючи широкий вибір вакансій та інструменти для успішного працевлаштування.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6688
 0,0673
0,17
EUR
1
42,4972
 0,0563
0,13

Курс обміну валют на сьогодні, 10:27
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4063  0,03 0,07 39,9633  0,02 0,05
EUR 42,2488  0,03 0,08 43,0083  0,01 0,02

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6900  0,10 0,25 39,7100  0,10 0,25
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес