Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Клієнти мережі АЗК WOG зможуть прямо на касі поповнити готівкою банківську картку

09:23 11.08.2022 |

Прес-релізи

 

У серпні клієнтам мережі АЗК WOG стала доступна нова послуга - можливість поповнити готівкою картку будь-якого банку України. Максимальна сума зарахування - 5 тис. грн.

Нова послуга стала доступною завдяки співпраці WOG із сервісом MONEGO та Mastercard. Тепер у клієнтів мережі є можливість поповнити картку платіжної системи Mastercard, Visa та «ПРОСТІР».

«Ми прагнемо надавати максимум зручних сервісів для наших споживачів, щоб вони могли задовольнити свої потреби в найбільш зручний саме для них спосіб. Приміром, на початку великої війни, коли були складнощі зі зняттям готівки через банкомати, ми подбали, щоб у клієнтів була можливість зняти кошти прямо на касі автозаправних комплексів. Сьогодні ж вони зможуть ще й поповнити готівкою картку - власну чи когось із рідних та близьких. Це надзвичайно зручно, оскільки економить час на пошуки терміналу.

Окрім того, цією послугою зможуть скористатися не лише водії, але й мешканці сіл та селищ міського типу, для яких такий сервіс раніше був недоступний через відсутність банків та банківських терміналів у їхніх населених пунктах.

Щоб переказати кошти на банківську картку, достатньо оператору на касі сказати номер картки, на яку плануєте зробити зарахування, дати відповідну суму готівкою, і кошти в максимально короткий період будуть переведені на банківську картку», - розповів Олег Кушіль, директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG.

«Наша основна мета - надати людям платіжні послуги саме в той час і тому місці, де у них виникає в цьому потреба. Сервіс поповнення картки готівкою на касах АЗК став черговим кроком в розвитку нашої багаторічної співпраці з WOG та Mastercard щодо забезпечення відвідувачів актуальними та зручними фінансовими послугами», - відзначив Євген Веліканов, директор провайдера платіжних послуг iPay.ua

«Нові платіжні сервіси, які відповідають найбільш актуальним потребам користувачів, наразі важливі як ніколи. Так, з початку повномасштабного вторгнення, аби забезпечити українцям доступ до коштів на карткових рахунках, Mastercard разом із партнерами значно розширили доступність послуги «Готівка на касі». Сьогодні ж українці все більше повертаються до звичних і зручних безготівкових оплат. Нова послуга дозволить користувачам просто на касі АЗК поповнити картку готівкою, тим самим надаючи більше можливостей в управлінні своїми фінансами», - додав Валерій Новіков, директор із розвитку комерції Mastercard в Україні та Молдові.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
38,9744
 0,1746
0,45
EUR
1
42,4470
 0,2018
0,48

Курс обміну валют на вчора, 10:45
  куп. uah % прод. uah %
USD 38,5222  0,15 0,38 39,0548  0,15 0,39
EUR 41,9667  0,18 0,43 42,7337  0,15 0,34

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 38,9500  0,15 0,39 38,9750  0,16 0,40
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес