Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Якісні кран-балки від провідного вітчизняного виробника

15:39 16.02.2022 |

Прес-релізи

 

Як відомо, кран-балки відносяться го групи кранів мостового типу. У більшості випадків вони використовуються для проведення підіймально-транспортних робіт у різних сегментах промислового виробництва, будівництва, логістики тощо. Це вельми ефективне вантажопідйомне обладнання знайшло широке застосування в цехах, майстернях і складських приміщеннях, на критих і відкритих майданчиках, де необхідно виконувати роботи з розвантаження, навантаження та переміщення різноманітних важких або великогабаритних вантажів.


До числа основних особливостей кран-балки слід віднести:

  • універсальність;
  • багатофункціональність;
  • компактність;
  • порівняно невелика вага;
  • простота управління та сервісного обслуговування;
  • можливість встановлення опорної кран-балки як у будівлі, так і на відкритому майданчику;
  • можливість комплектування різними знімними вантажозахоплювальними пристроями, що надає змогу безпечно та ефективно працювати майже з усіма можливими видами вантажів;
  • досить доступна вартість (при цьому дешевше обходиться підвісна кран-балка, ніж опорний аналог з аналогічними параметрами).
  • В Україні на сьогодні беззаперечним лідером у виробництві високоякісної кранової вантажопідйомної техніки є Київський завод підіймально-транспортного обладнання. Це підприємство протягом багатьох років успішно займається виробництвом кранового обладнання різних типів, у тому числі кран-балок. Великий вибір моделей та оптимально підібрана комплектація дозволяє використовувати опорні  та підвісні крани КЗПТО практично повсюди, де є потреба в підйомі та переміщенні вантажів вагою до 12,5 тонн.

    Крани мостові однобалочні - https://kzpto.com.ua/uk/oporni-krani/ (так офіційно називаються кран-балки), котрі випускаються на Київському заводі ПТО, повною мірою відповідають затвердженим технічним умовам і всім діючим стандартам якості як українським, так і європейським. Кран-балка можуть бути з ручним або електричним приводом та укомплектовані, відповідно, ручним талем або електротельфером. Зрозуміло, більшим попитом користуються електричні кран-балки, ніж їх ручні аналоги, бо вони, хоча й дорожчі, але набагато ефективніше у роботі.

    Крани з електричним приводом зазвичай розраховані на інтенсивну експлуатацію, дозволяють переміщати більш важкі вантажі, витрачаючи при цьому мінімум електроенергії. Електричні приводи встановлюються на механізми: підйомного пристрою, переміщення самої кран-балки, тельфера. Управління здійснюється за допомогою дротових пультів або систем радіоуправління. Останній варіант - найбільш зручний і безпечний.


    Чому варто купити кран-балку саме на КЗПТО?

    Команда професіоналів пропонує не тільки моделі кранів стандартної комплектації, але і виконує індивідуальні замовлення будь-якої складності на найвищому рівні. Швидке виготовлення, оперативна доставка та монтаж кран-балки на місці, котрий виконується, як правило, на протязі одного-двох робочих днів, дозволяють заощадити час замовників і бути впевненими в тому, що всі роботи виконано грамотно та кваліфіковано.

    Крім того, при необхідності КЗПТО надає можливість отримання відстрочки платежу або покупки кран-балки (або будь-якої іншої кранової техніки) в лізинг. Також обов'язково надається тривала гарантія, а в майбутньому заводські фахівці готові здійснювати постгарантійне сервісне обслуговування.

    Недорого купити кран-балку від найкращого українського виробника, а також більш детально ознайомитися з різними видами сучасного підйомно-транспортного обладнання можна на заводському сайті - www.kzpto.com.ua

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,2214
     0,0059
    0,02
    EUR
    1
    42,3670
     0,0750
    0,18

    Курс обміну валют на сьогодні, 10:44
      куп. uah % прод. uah %
    USD 38,9907  0,11 0,28 39,5500  0,09 0,23
    EUR 42,2519  0,04 0,11 43,0159  0,04 0,09

    Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,1350  0,02 0,04 39,1600  0,02 0,05
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес