Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Найкращі місця для туризму в Болгарії

15:56 08.01.2020 |

Прес-релізи

Туристи, які приїжджають до цієї країни, неодмінно повертаються сюди знову. Тому як за один раз просто неможливо оглянути всі визначні пам'ятки Болгарії. У цьому дивовижному місці гості можуть стати частиною дивно мальовничих пейзажів, відпочити в бальнеологігіческіх центрах, відвідати культурні та духовні пам'ятки, пройти оздоровлення мінеральними водами та багато іншого. Кожне місто Болгарії має свої відмінні риси, але заслуговує окремої уваги. Щоб вирушити на відпочинок і не хвилюватись про такі обставини як переліт і пошук житла в чужій країні, найкраще придбати путівку у надійної турфірми, наприклад https://la-tour.com.ua/bolgariya-1.

Перш, ніж вибрати, яку місцевість Болгарії відвідати, слід докладніше вивчити найпопулярніші курорти країни. Тут їх налічується понад 100 місць. Багато дивовижних пам'яток донині не відкрито туристами. 

Албена

Тут розташувався кращий пляж Болгарії. Його ширина становить 100 м, а протяжність уздовж узбережжя - 7 км. Вода в липні прогрівається до 23-25 ​​градусів. Сам курорт розташований на території заповідника Балтата. Крім золотистих піщаних пляжів гості Албени можуть відвідати ліановим гай. Для туристів пропонують як економ варіанти житла, так і шикарні готелі з системою «all inclusive». 

Обзор

У порівнянні з іншими болгарськими курортами відпочивати тут набагато дешевше. Гостей приваблює 1000-річна історія цього місця. У Обзорi особливий клімат, який сприятливо впливає на процес лікування бронхітів і астми. 

Золоті піски

Путівки на цей курорт мають високий попит у туристичних компаній, включаючи турфірму La-Tour. Це місце відпочинку для молоді. «Золоті піски» просинаються після заходу сонця, заманюючи любителів вечiрок. Тим, хто надає перевагу активном видам відпочинку також буде до вподоби цей курорт. 

Созополь

Тут, крім пляжного відпочинку, можна зайнятися вивченням природних та історичних пам'яток Болгарії. У Созополі на високому рівні розвинений екскурсійний туризм. Це найдавніше місто у країнi. Милетские греки заснували його ще в 4-3 тис років до н.е. Збереглася давня архітектура, яка створює тут особливу античну атмосферу.

За натхненням в Созополь приїжджають багато діячів культури. Крім історичних цінностей, в місті багато цікавих магазинів і затишних ресторанів з мальовничими краєвидами. 

Санданські

Місце, де можна не тільки відпочити, а й оздоровитися. У 166 м від столиці Болгарії розташовуються мінеральні джерела, вода яких має цілющі властивості. Тут досить м'який клімат і флора, що не викликає алергії. Тому на курорт часто приїжджають туристи, які страждають захворюваннями легенів та дихальних шляхів. 

Варна

Це місто не залишає байдужим нікого. Тут і нічні вечірки, і піщані пляжі, і чисте тепле море, і велика кількість природних та історичних пам'яток. У Варні проходять Міжнародні фестивалі. Єдиним недоліком курорту є завищені ціни в порівнянні з іншими місцями відпочинку гостей Болгарії. 

Еленіте

Нерідко молодята приїжджають сюди, щоб провести медовий місяць. Для туристів працює аквапарк, є кінна база.

Також Еленіте відомий як сімейний курорт. Гостей приймають дитячі санаторії та клуби. 

Яке місто для відвідування не вибрав би турист, Болгарія здивує його своїми пейзажами і сприятливим кліматом. Подорож в цю країну гарантує якісний відпочинок за помірну вартість.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4716
 0,1144
0,29
EUR
1
42,1833
 0,0787
0,19

Курс обміну валют на вчора, 10:26
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3646  0,03 0,06 39,9142  0,05 0,11
EUR 42,1417  0,03 0,06 42,9504  0,03 0,08

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4500  0,13 0,32 39,4700  0,13 0,32
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес