Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

В Україні відкрився ексклюзивний сервісний центр Huawei

16:47 10.02.2017 |

Прес-релізи

 

Відбулося офіційне відкриття сервісного центру Huawei, який знаходиться в Києві за адресою вул. Русанівська набережна, 8.

Двері центру сервісного обслуговування Huawei будуть відкриті з 10:00 до 19:00 в робочі дні та з 10:00 до 18:00 в суботу та неділю.

Новий сервісний центр запропонує українцям послуги якісного ремонту пристроїв Huawei. Наші спеціалісти використовуватимуть виключно сучасне апаратне та програмне обладнання, яке дає можливість максимально швидко та якісно повернути пристрій до життя.

«Компанія Huawei активно інвестує у створення сервісної інфраструктури на глобальному рівні. Відкриваючи ексклюзивний сервісний центр в Україні, ми прагнемо забезпечити преміальний рівень обслуговування та надати широкий спектр послуг для наших користувачів», - коментує Кевін Чжоу, начальник департаменту Huawei BG в Україні.

До середини 2016 року компанія уже відкрила понад 1 300 сервісних центрів в усьому світі. За рівнем задоволеності обслуговуванням сервісні центри Huawei уже займають перше місце в таких країнах, як Китай, Польща, Мексика та Єгипет.

Про роботу українського сервісного центру розповідає Михайло Бумагін, генеральний директор «Крок-ТТЦ», партнера Huawei по сервісному обслуговуванню в Україні:

«У цьому сервісному центрі ми прагнемо зосередити всі регіональні звернення по Україні, які надходять безпосередньо з 45 українських приймальних пунктів і партнерських роздрібних мереж. Метою нашої роботи є висока якість, швидкість і задоволеність користувачів обслуговуванням».

Крім основних послуг для відвідувачів центру, таких як, наприклад, безкоштовна діагностика смартфонів Huawei, усунення неполадок або заміна комплектуючих, що вийшли з ладу, власники пристроїв Huawei зможуть скористатися і додатковими. Клієнти зможуть модернізувати свої SIM-карти, безкоштовно підігнавши їх під необхідний формат - micro-SIM або nano-SIM. Ми націлені ремонтувати телефони протягом однієї години за умови наявності всіх необхідних запчастин. У випадку якщо ремонт буде більш складним, відповідно до законодавства України, клієнту буде запропонований підмінний фонд на час ремонту пристрою.

Центр буде виконувати роль шоу-руму - тут буде представлена лінійка продуктів компанії Huawei, які реалізуються в торговельних мережах України.

Працюючи в Україні майже 20 років, компанія Huawei залишається вірною своїм принципам - активно розвивати бізнес із метою надати українцям як високоякісний продукт, що поєднує інноваційні технології і стильний дизайн, так і високоякісний сервіс із обслуговування своїх пристроїв.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6702
 0,1986
0,50
EUR
1
42,5205
 0,3372
0,80

Курс обміну валют на вчора, 10:29
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3652  0,00 0,00 39,8952  0,02 0,05
EUR 42,1717  0,03 0,07 42,9630  0,01 0,03

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7000  0,25 0,63 39,7200  0,25 0,63
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес