Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

«Кредобанк» розпочинає кредитування в польських злотих

14:44 28.03.2016 |

Прес-релізи

 

З березня 2016 року «Кредобанк» розпочинає видавати кредити в польських злотих для українських підприємств за ставкою від 9% річних. Кредитна пропозиція є частиною розширеної програми підтримки українсько-польського бізнесу, що впроваджується в банку в 2016 році.

Серед додаткових можливостей для українсько-польських підприємств, передбачених програмою - отримання кредитів у доларах та євро за найнижчими на ринку ставками, унікальні та спрощені перекази з Польщі в Україну, які дають можливість відправити кошти багатьом одержувачам одним платежем, спрощене фінансування українських підприємств під гарантію стратегічного акціонера банку - PKO Bank Polski, депозити та корпоративні платіжні картки у польських злотих. Окрім того, у банку діє пільговий пакет розрахунково-касового обслуговування для українсько-польського бізнесу, що передбачає знижену щомісячну плату та мінімальні тарифи на переказ коштів за кордон, а також на купівлю-продаж валюти. Цим пакетом можуть користуватися як підприємства з польським капіталом, так і підприємства-експортери чи імпортери, що мають сталих партнерів у Польщі.

«Розвиток українсько-польського бізнесу є одним із найважливіших напрямків роботи «Кредобанку», що є найбільшою інвестицією Польщі в українську банківську систему, - розповідає заступник Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. - Ми вже сьогодні пропонуємо підприємствам із польським капіталом та компаніям, що мають сталих партнерів у Польщі, пільгове розрахункове обслуговування, чи не вперше в Україні впровадили можливість отримувати кредити та розміщувати депозити у польських злотих. У найближчому майбутньому ми плануємо впровадити для підприємств швидкі й дешеві перекази між Україною та Польщею, а також можливість відкриття рахунків у PKO Bank Polski без необхідності виїзду до Польщі».

Розробкою та супроводом продуктів для українсько-польських підприємств в «Кредобанку» займається спеціально створений Центр розвитку українсько-польського бізнесу. Сьогодні банк обслуговує 22% експортних операцій та 18% імпортних операцій між компаніями України та Польщі. До кінця 2016 року банк планує впровадити послугу швидких платежів між українськими та польськими підприємствами (в межах групи PKO Bank Polski) зі зниженими комісіями, завдяки якій перекази між компаніями будуть зараховуватися протягом одного робочого дня, а також можливість дистанційного відкриття рахунку юридичної особи в банку PKO Bank Polski без необхідності виїзду до Польщі.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6037
 0,0586
0,15
EUR
1
42,2789
 0,2227
0,53

Курс обміну валют на вчора, 11:01
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3431  0,06 0,15 39,8973  0,06 0,16
EUR 42,1069  0,13 0,31 42,8912  0,11 0,25

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5100  0,04 0,10 39,5500  0,02 0,05
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес