Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Bruhtar: оперативний прийом будь-якої кількості металобрухту за високими цінами за кг

Кожний із нас може зробити свій внесок у зменшення забруднення навколишнього середовища і заробити додаткові гроші, здаючи відходи металу на переробку. Таким чином ми посприяємо збереженню обмежених природних ресурсів, видобуток яких є досить затратним і складним. Повторне використання металу зменшує собівартість виробництва різноманітних деталей та конструкцій.

В Законі України «Про металобрухт» від 05.05.1999 № 619-XIV (із останніми змінами і доповненнями від 14 липня 2020 року N 776-IX) наводиться визначення: «металобрухт - непридатні для прямого використання вироби або частини виробів, які за рішенням власника втратили експлуатаційну цінність внаслідок фізичного або морального зносу і містять у собі чорні або кольорові метали чи їх сплави, а також вироби з металу, що мають непоправний брак, залишки чорних і кольорових металів і їх сплавів».


Бажаєте продати металолом і отримати достойну грошову винагороду?

Компанія «БРУХТАР» забезпечує найбільш сприятливі умови для здачі відходів різноманітних металів. Ми приймаємо в будь-якій кількості залишки заліза, сталі, чавуну, міді, алюмінію, нікелю, бронзи, свинцю, бабіту, цинку, латуні, титану, молібдену, вольфраму, кабельно-провідникової продукції.

Метали є особливим класом матеріалів, які широко використовуються для виробництва різноманітних виробів. Залежно від технічних властивостей їх поділять на:

  • чорні (залізо, сталь, чавун) - характеризуються темним кольором, міцністю та довговічністю; використовуються в будівництві, промисловості, машинобудуванні та інших галузях;
  • кольорові (мідь, алюміній, латунь та інші ) - відрізняються блиском чи відповідним забарвленням поверхні, високою теплопровідністю та легкістю обробки; застосовуються у виготовленні електроніки, різних приладів, електропроводки, автомобілебудуванні;
  • спеціальні (нержавіюча сталь, титан, кобальт) - мають унікальні властивості, що робить їх цінними при виробництві деталей та обладнання в медицині, аерокосмічній промисловості та інших високотехнологічних галузях.
  • Ціна брухту встановлюється залежно від типу і якості металу, габаритів відходів, наявності домішок і забруднень. Ви можете на вигідних умовах здати залишки сталевих, чавунних конструкцій, дріт, стружку, відходи ковальського виробництва, зварювальну жужель та інше. Ми більше 20 років здійснюємо заготівлю металобрухту в багатьох приймальних пунктах, розташованих в місті Києві, а також Київській та прилеглих областях (повний перелік є на сайті компанії).

    Bruhtar надає зручну можливість здавати непотрібні відходи чорних та кольорових металів і отримувати за це гроші. У нас працюють досвідчені кваліфіковані спеціалісти, які швидко і якісно оцінюють представлений на продаж матеріал, точно зважують його та проводять розрахунок. Ви можете самостійно привезти брухт у пункт прийому або замовити доставку нашими працівниками. Ми маємо необхідні прилади, обладнання та транспортні засоби, що дозволяє приймати відходи металу на об’єкті у клієнта. Після узгодження необхідних моментів для взаємодії наші спеціалісти приїдуть у вказане місце. Ми співпрацюємо з фізичними та юридичними особами. У нас можна здати метал в невеликій кількості або значними об’ємами.


    Приймаємо металобрухт за високими цінами за кг матеріалу

    На сьогоднішній день існує значна кількість офіційних заготівельників брухту. Звичайно, для того, щоб переконатись, де найкращі умови для здачі відходів металу, ви можете порівняти пропозиції декількох найближчих пунктів прийому.

    Металобаза Bruhtar постійно моніторить ситуацію на ринку і оновлює представлений на сайті прайс. Ми встановлюємо ціни, вищі, ніж у конкурентів - тому з нами вигідно співпрацювати. Пропонуємо додаткові послуги, пов’язані з доставкою, сортуванням, утилізацією та переробкою металобрухту і вторинної сировини. На території всіх приймальних пунктів здійснюється контроль за дотриманням вибухової, пожежної, екологічної та радіаційної безпеки. Також є певні вимоги щодо металобрухту, який ви хочете здати. Вироби не повинні містити шкідливих для здоров’я людини елементів, хімічних речовин та радіації.

    Вартість 1 кг металобрухту залежить від виду та стану матеріалу, наявності в ньому різноманітних домішок і дефектів. Наприклад, відходи заліза, міді, алюмінію, нікелю, бронзи, цинку, латуні, титану, та інших металів будуть коштувати по різному. Фінансова сторона здачі металобрухту має вирішальне значення для клієнтів. На загальну вартість прийому матеріалу також впливає його вага і розміри шматків відходів, відсоток наявності кольорових металів та інші фактори. Наприклад, брухт сталевих виробів може коштувати від 7500 гривень за тонну, а відходи у вигляді стружки – від 4 гривень за кілограм. Компанія «БРУХТАР» надає зручну можливість отримувати вигоду від здачі металолому. Залежно від наявного брухту, у нас ви можете продати будь-які непотрібні вироби, що містять метал, старі чавунні батареї, акумулятори, диски та багато інших предметів.

    Ми забезпечуємо можливість вивезення відходів нашими працівниками, надаємо особливо вигідні умови для здачі великої кількості металобрухту, проводимо демонтажні роботи, різання конструкцій, навантаження та розвантаження матеріалу власними силами.

    Клієнти можуть вибрати зручну форму розрахунку: готівкову чи безготівкову.

    Звертайтесь в один із пунктів прийому компанії Bruhtar, щоб на власному досвіді переконатись, як можна легко і просто заробити гроші на здачі металобрухту. Ми неодмінно будемо максимально корисними для вас.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    41,1966
     0,0284
    0,07
    EUR
    1
    45,1474
     0,5007
    1,12

    Курс обміну валют на вчора, 10:34
      куп. uah % прод. uah %
    USD 40,9426  0,03 0,07 41,5478  0,02 0,04
    EUR 44,5730  0,29 0,65 45,4000  0,36 0,81

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,1900  0,02 0,04 41,2100  0,03 0,07
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес