Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Пошук туру на море за кордон: як і куди їхати?

Під час планування пляжної відпустки саме пошук туру на море може викликати купу запитань. Особливо у тих людей, хто робить це вперше. Велика кількість варіантів готелів, різноманітні умови перельоту та аспекти, які потрібно враховувати, збивають з пантелику недосвідченого мандрівника. Від вибору напрямку до розрахунку бюджету — кожен крок може вплинути на кінцевий результат. Давайте розглянемо докладніше, як шукати тури за кордон, щоб відпочинок вийшов дійсно незабутнім і безтурботним.

Як знайти тури онлайн?

Існує два способи забронювати подорож — відвідати офіс турагентства або скористатися онлайн-пошуком на сайті туркомпанії, зокрема, Poehalisnami.ua. Останній метод найзручніший. Особливо, коли бракує часу. Ви можете ознайомитись з актуальними пропозиціями і підібрати актуальні тури на море навіть під час обідньої перерви в офісі, вдома за вечерею чи у транспорті по дорозі на роботу.

Для пошуку путівки потрібно зробити лише кілька простих кроків:

  • Відвідайте вебсайт і ознайомтеся з різноманітними пропозиціями турів у різні країни.
  • Оберіть напрямок, тобто країну, чи навіть конкретний курорт, де б ви хотіли організувати майбутній відпочинок.
  • Активуйте фільтри для більш точного підбору турів за такими критеріями, як курорт (можна вибрати кілька), дати поїздки, кількість подорожувальників та бюджет. Також додатково на сторінці сайту можна обрати категорію готелю, тип харчування, наявність додаткових послуг тощо. Це робить пошук оптимального варіанту набагато простішим.
  • Ознайомтесь з описом туру, інформацією про готель, умовами бронювання.
  • Перегляньте відгуки та рейтинги резорту, де буде проходити ваша відпустка, щоб отримати уявлення про якість обслуговування та впевнитись, що цей готель відповідає вашим вимогам.
  • Забронюйте тур. Якщо ви знайшли ідеальний варіант, розпочинайте процес бронювання через сайт, дотримуючись підказок.
  • Таким чином ви досить легко і швидко зможете забронювати пакетну путівку за кордон. Також на сайті зазвичай представлені гарячі тури, які дозволять відпочити на морі з суттєвою знижкою. Процес їх бронювання відбувається за аналогічним алгоритмом. Відмінності таких турів — уже задані дати, готель та кількість відпочивальників.


    Вперше на море за кордон: обираємо напрямок

    Якщо ви перший раз збираєтесь на море за кордон, тревел-експерти радять звернути увагу на наступні напрямки:

    Болгарія — ідеальне місце для тих, хто зацікавлений в бюджетному відпочинку на морі влітку. До того ж, дорога з України до морських курортів займає відносно небагато часу. У Варні, Албені, Золотих Пісках та інших містах біля узбережжя можна забронювати будь-який готель категорій 3-5*. На болгарських курортах варто насолодитись м’яким кліматом, смачною їжею і цікавими екскурсіями.

    Єгипет приваблює шанувальників давньої історії, теплого моря і дайвінгу. Саме тут варто розпочати своє знайомство з різноманіттям підводного світу. Зануритися з маскою чи аквалангом у хвилі Червоного моря, щоб побачити кольорових риб, рідкісних тварин, морських черепах і яскраві коралові ліси. Найпопулярнішими курортами країни вважають Шарм-ель-Шейх, Хургаду та Марса-Алам.

    Чорногорія — невелика балканська країна, яка приваблює неймовірною красою природи і дивовижними пам’ятками архітектури. Якщо ви мрієте про спокійний відпочинок в затишному готелі на березі Адріатичного моря, зверніть увагу на тури влітку в Бечичі, Рафаїловичі, Будву і Тіват.

    Греція — морська держава з безліччю материкових та острівних курортів для класного пляжного відпочинку. Тут можна провести цікаву та насичену подіями відпустку хоч на курортах півостровів Пелопоннес та Халкідіки, хоч на островах — Криті, Санторіні, Корфу. Давні памʼятки Афін, Салоніків, монастирі Метеори — список must visit Греції можна продовжувати безкінечно.

    Туреччина — універсальна країна для відпочинку. Приваблює гостей дивовижною природою, цікавими пам’ятками історії різних епох і чудовими умовами для шанувальників пляжів, екотуристів і родин з дітьми. На морських курортах країни працюють чудові готелі 3-5*. У більшості з них впроваджено концепцію «все включено». Якщо ви вперше збираєтесь у подорож до Туреччини, зверніть увагу на південні курорти, зокрема, на Кемер, Анталью, Аланью, Бодрум або Белек.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    41,0107
     0,0327
    0,08
    EUR
    1
    44,7263
     0,0403
    0,09

    Курс обміну валют на вчора, 10:17
      куп. uah % прод. uah %
    USD 40,6109  0,02 0,05 41,2383  0,00 0,01
    EUR 44,2217  0,12 0,27 44,9970  0,06 0,14

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,0000  0,06 0,16 41,0200  0,06 0,16
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес