Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Курс Data Science: почний свій шлях в IT Обравши професію майбутнього

Професія Data Scientist набуває все більшого поширення зараз. Це один із найпопулярніших напрямків у сфері інформаційних технологій на даний момент. Чому? Вся справа у чудових перспективах, що відкриваються перед представниками цієї професії. Цей розвиток повʼязаний прямо з тим, що перелік завдань, які виконують дані спеціалісти є дуже різноманітним. Широкої популярності набувають data scientist курси, пропонуючи безліч переваг, таких як гнучкість, а також доступність при навчання. Але чи дійсно вони здатні забезпечити потрібні знання та навички? Сьогодні ми детальніше поговоримо про те, як впливають курси data science на шлях до становлення вас як професіонала у світі Data Science.

data science course


Реальність онлайн-освіти

На шляху до карʼєри у цій сфері без онлайн-курсів, насправді, не обійтись. Все тому, що вони відкривають доступ до важливих знань і навичок, які можна здобути зручно та ефективно, не покидаючи дому. Онлайн-освіта також надає можливість вивчати матеріали на різних мовах, спілкуватися зі студентами з усього світу та отримувати доступ до оновленої інформації та ресурсів. Це робить її надзвичайно корисною для тих, хто прагне розвиватися та працювати в сучасному світі.

Однак, не кожен курс «Спеціаліст Data Science» є справді ефективним. Тому є декілька суттєвих причин:

  1. Вони обіцяють швидкий успіх та легке навчання. Такі пропозиції часто вводять в оману. Необхідно чітко розуміти, що для того, щоб стати спеціалістом цієї сфери, необхідно витратити купу часу, сил, а також здобути спеціалізований практичний досвід.
  2. Потрібна самодисципліна та мотивація. Тільки від вас залежить ступінь ефективності засвоєння матеріалу. Крім того, важливо розуміти те, що не буде безпосереднього спілкування з викладачами та одногрупниками, що може частково вплинути на процес навчання.

Тому вибирати курс Data Science треба дуже уважно, аналізуючи його зміст, зворотній звʼязок від випускників. Важливо також враховувати і репутацію організації, що його пропонує. Більше про поради щодо того, як обрати курс - читайте в статті.


Ілюзії та виклики

Часто вважається, що онлайн-курси самі по собі є гарантією того, що вдасться швидко працевлаштуватися. Тим не менше, необхідно дуже добре розбиратися у математиці, статистиці та програмуванні, щоб це стало можливим. Варто розуміти, що конкуренція дуже велика, і тому буде багато бажаючих зайняти потрібне крісло замість вас.

Також варто розуміти, що не кожен курс забезпечує необхідний рівень знань. В матеріалі зустрічається велика кількість води, а також сам матеріал викладається дуже поверхово. Саме тому так важливо правильно обирати курс для навчання.


Навички, що мають значення

Добре, а що потрібно знати та вміти для того, щоб стати справді класним спеціалістом у сфері Data Science? Насамперед, відповідні навички. Перш за все, знання програмування, особливо Python, адже ця мова є стандартом у цій галузі. Також критично важливо мати відповідні знання у областях статистики та математики, оскільки вони дають можливість проводити аналіз та інтерпретувати дані.

Ще один ключовий скіл, що його потрібно мати – це розуміння машинного навчання. А саме, алгоритми, нейронні мережі та глибоке навчання. А ще треба розбиратися у базах даних (в тому числі, SQL, NoSQL), адже саме там зберігаються великі обсяги даних, які потрібно буде враховувати для виконання найрізноманітніших завдань.

А ще вам можуть знадобитися наступні навички:

  1. Візуалізація даних. Це один із найголовніших навичок, оскільки це допоможе у зрозумілій формі представляти дані.
  2. Бізнес-аналітика. Адже обробка інформації дуже часто проводиться для реалізації конкретних бізнес-завдань. І навчання Data Science тут вам дуже допоможе.

Також потрібні комунікативні навички та критичне мислення.

alt


Де здобути ці скіли?

Ми рекомендуємо курси Data Science від Sigma Software University, оскільки вони надають комплексний підхід до навчання, є практично орієнтованими, а також пропонують найактуальніші знання. Викладачі – це справжні професіонали своєї справи, що мають авторські розробки у цій сфері. Експерти-практики, що ведуть курси, поділяться з вами актуальними знаннями та досвідом, що допоможе навіть абсолютним новачкам у цій сфері в короткі терміни почати ефективно взаємодіяти з даними.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6370
 0,1219
0,31
EUR
1
42,2986
 0,0655
0,15

Курс обміну валют на вчора, 10:11
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3623  0,01 0,02 39,9291  0,02 0,06
EUR 42,1332  0,05 0,12 42,9332  0,01 0,03

Міжбанківський ринок на вчора, 11:53
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6350  0,19 0,48 39,6500  0,18 0,46
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес