Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Скільки коштує відпочинок в Туреччині напередодні Різдва 2023 року

Рік стрімко добігає кінця. Наближаються Різдво і новорічні свята, несучи з собою надії на краще та очікування дива. Звісно відпочинок в Туреччини далеко не в топі уподобань українців, коли йдеться, як краще провести зимові свята. Але може варто переглянути традиційний погляд і спробувати щось нове і цікаве?

У загальноприйнятому уявленні зима аж ніяк не належить до сезонів, коли краще їхати до Туреччини. Адже для багатьох поїздка до турецьких берегів тісно асоціюється з сонцем, морем та красивою засмагою. Але не поспішайте відкидати ідею провести святкові дні у комфортабельному готелі зі безлімітним «все включено» та безліччю розваг. Звісно різдвяних колядок або новорічних щедрівок ви навряд чи тут почуєте. Зате гарячі тури до Туреччини подарують можливість повноцінно відновити сили, покращити моральний стан та насолодитись розкішною гала-вечерею.


Вартість подорожі

На жаль, дешева «Туреччина за сто доларів» залишилась в далекому минулому. Сьогодні навіть в низький сезон у листопаді місяці не вийде купити тур до Туреччини менш ніж за 920 USD. У вартість пакетної пропозиції, з деталями якої можна ознайомитись на ресурсі Turne.ua, включено проїзд з Варшави, проживання у 4★ готелі Blue Star Hotel в Аланії та харчування за концепцією all inclisive.

У грудні ціна путівки до Туреччини помітно зростає. За проживання с 23 по 31 грудня у тому ж самому готелі доведеться заплатити майже на 270 дорожче. Зростання цін на Різдво на Новий Рік – звичайне явище для багатьох туристичних напрямків. Саме на свята спостерігається бум подорожей, якому сприяють зимові канікули у школярів та студентів та вільні від роботи дні у дорослих.

Якщо мрієте про вишукану розкіш та першокласний сервіс, варто підібрати тур до Туреччини в один з п'яти зіркових готелів. Звісно заплатити доведеться більше. Так, 7 днів на двох в 5★ готельному комплексі Sherwood Exclusive Lara в Анталії обійдуться близко 1600 USD у листопаді і 1950 USD у грудні.


Погодні умови та розваги

Не бійтесь змерзнути або скучити. Навіть сама дешева путівка до Туреччини перенесе вас від похмурих дощів та холодів до теплого південного сонечка та блакитного Середземного моря. Температура повітря наприкінці осені на курортах турецької Рів’єри вдень стабільно тримається вище +25 °C. Такі погодні умови ідеально підходять для екскурсійних поїздок. Не знемогаючи від спеки, зможете відвідати белосніжні траветинові тераси Паммукале, здійсніти політ на повітряній кулі в Каппадокії або прогулятись по антічним містам в Демре, Трої або Аспендосі. Тим, хто не бажає відмовлятись від водних розваг, готелі Туреччини пропонують басейни з підігрівом та цілющі турецькі лазні.


Дива Стамбула

Якщо курортні містечка Середземномор'я восени та взимку здаються занадто тихими, можна вибрати тур до Туреччини в Стамбул. Дивовижне місто, що бачило розквіт та падіння Візантійської та Османської імперій, здатне дивувати у будь-яку пору року. Морська прогулянка Босфором та яскравий Гранд-Базар, Собор Святої Софії та палац Топкапи, цистерна Базиліка та музей сучасного мистецтва подарують незабутні враження. Перевести дух від огляду численних пам’яток можна в затишних кофейнях за чашкою справжнього турецького кофе або ароматного чаю.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,0107
 0,0327
0,08
EUR
1
44,7263
 0,0403
0,09

Курс обміну валют на сьогодні, 10:18
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,0000  0,06 0,16 41,0200  0,06 0,16
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес