Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Roll Club у Києві: Ваше джерело японської кухні у столиці

Увечері після роботи не завжди є бажання ставати біля плити та готувати повноцінну вечерю. На це йде багато сил, енергії та часу, які можна було б витратити на приємніші речі. Тому сучасні українці віддають перевагу різним службам доставлення та ресторанам, які можуть їм цю послугу надати. Часто вибір падає саме на японську кухню та найвідоміші її страви – роли і суші. Наразі вони вже настільки вплелися в нашу культуру, що мешканців столиці складно здивувати новинками, делікатесами чи незвичайними кольоровими рішеннями у суші та ролах. Азійська кухня пропонується повсюдно і начебто вибір досить широкий. Але при найближчому розгляді стає зрозумілим, що все не так райдужно та однозначно. Насправді незліченна кількість закладів «аля» японських виявляється грубим переробленням класичних страв або зовсім не тим, що їдять в Японії. Тому щоб не помилитися, краще відразу замовляти в roll-club.ua.


Ресторан суші з якісною доставкою

«Доставка суші Київ» – це чи не найпопулярніший запит в Інтернеті у киян. Швидкий ритм життя зазвичай не дозволяє їм розслабитися, посидіти в ресторані, і перекус заміняє повноцінне приймання їжі. Якщо це фаст-фуд або щось не дуже корисне, зрештою, це призводить до проблем зі здоров'ям. Однак, якщо це свіжа риба, морепродукти, овочі, рис, корисні та насичені мінералами водорості – вже інша річ. Поєднання таких інгредієнтів можна вважати корисним. До того ж суші та роли – це не калорійні страви, тому можна не боятися зайвих кілограмів.

Однак, не можна сказати, що цією стравою і неможливо наїстися. Вся її краса полягає в тому, що, на перший погляд, невеликі порції дуже насичені смаками. Особливо це помітно з доставки саме з Roll Club. Кожен набір або навіть кожен рол за вагою та кількістю компонентів досить значні. Кухарі ніколи на цьому не економлять. Замовляючи, можна бути впевненими, що за підсумком це будуть великі порції, які замінять повноцінне приймання їжі (сніданок, обід чи вечерю).

Вся справа не тільки в щедрості кухарів, а й у наявності великої кількості інгредієнтів у кожній страві. Це не класичний лосось та авокадо, кухарі Roll Club пішли далі та додають й не надто звичні інгредієнти, такі як:

  • олійна риба;
  • тигрові креветки;
  • арахіс;
  • манго;
  • вугор.
  • За підсумками виходять не тільки смачні, а й автентичні страви, такі, якими вони мають бути за японськими традиціями. Не доведеться їхати до Японії, щоб доторкнутися до традицій, варто лише замовити суші та роли у Roll Club – і смак сам перенесе у просторі.


    Швидка доставка від Roll Club

    Смачна та корисна азійська кухня, створена талановитими українськими кухарями, має доставлятися максимально швидко. Слід розуміти, що сира риба – це продукт, що швидко псується, який може стати не тільки несмачним, але і небезпечним при тривалому або неправильному транспортуванні. Тому Roll Club з усією відповідальністю підходять до цього питання, забезпечуючи умови для максимально швидкої доставки. Крім того, визначитися з вибором також вийде досить швидко. У цьому допоможе зручне розташування всіх елементів на сайті, проста навігація та фільтри для швидкого пошуку. Кожна страва супроводжується картинкою, докладним описом і вказівкою грамів, щоб клієнти одразу розуміли, скільки наборів їм замовляти, чи зможуть вони наїстися одним чи краще купити додаткові. Так простіше організовувати різні заходи та свята, заздалегідь приблизно розрахувати на кількість гостей – чи це буде один сет, чи кілька. Віднайти джерело японських традицій та смаків тепер не буде проблемою, якщо завжди замовляти у Roll Club.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    41,0107
     0,0327
    0,08
    EUR
    1
    44,7263
     0,0403
    0,09

    Курс обміну валют на сьогодні, 10:18
      куп. uah % прод. uah %
    USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
    EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

    Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,2100  0,21 0,51 41,2400  0,22 0,54
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес