Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Піци, які має скуштувати кожен

Неймовірна кількість існуючих закладів, що пропонують скуштувати смачну піцу, надихнулися рецептами італійських майстрів. Ще з 19 століття неаполітанська піца «Маргарити» завоювала серця багатьох мешканців Італії, а згодом дуже швидко розповсюдилася по всьому світу.


64c1773681c87.webp

Найкращі піци

Сучасні кухарі ніколи не зупиняються перед тим, щоб вигадати нові вдосконалені рецепти смачних піц. Вони вже готуються не тільки в ресторанах, а навіть у супермаркетах та доступні кожній без винятку людині. Серед найвизначніших піц, які варто скуштувати кожному, відносяться:

  • Піца «Пепероні», яка наразі популярна здебільшого в Америці та країнах СНГ. Вона робиться на основі томатного соусу з основним інгредієнтом – тоненько порізаними ковбасками салямі. Саме цю піцу з ідеальними хрусткими шматочками салямі можна зустріти чи не в кожному фільмі, особливо американському. Коли великі компанії замовляють піцу на всіх її членів заради перегляду футбольного матчу або дружньої посиденьки. Для тих, хто любить гострі страви, кухарі розробили гостріший варіант піци «Пепероні» зарахунок додавання у класичний рецепт перець чилі.
  • Піца «Маргарита», про яку повинен знати кожен. Це неймовірно легка піца, яка складається всього-на-всього з трьох інгредієнтів, які, проте майстерно поєднуються між собою для досягнення вишуканого смаку. А саме це: томатна основа, базилік та сир моцарела. Піца «Маргарита» вважається традиційною класичною італійською піцею, яка ще у 19 столітті зарекомендувала себе як обличчя Італії. Походить вона з Неаполя, де її виготовили справжні майстри італійської кухні для приїзду у країну Маргарити Савойської. Сьогодні оригінальний рецепт цієї піци можна також знайти в мережах піц в Івано-Франківську, де українські кухарі майстерно поєднують свої кулінарні навички з легендарними рецептами, впроваджуючи час від часу нові технології та смаки. Піца «Маргарита» є справжньою знахідкою для тих, хто слідкує за своєю фігурою та прагне їсти більш менш здорову їжу. Вона особливо популярна серед вегетаріанців та буде доречна щоб замовити у компанію, де присутні не тільки м’ясоїди.
  • Піца «Маринара» дуже історична проста піца, яка складається з томатного соусу, часнику, оливкової олії та орегано. Вона нагадує смачний хліб з відповідними інгредієнтами, який любили вживати рибалки у Неаполі. Сьогодні вона робиться, як й інші італійські піци на тонкому тісті та є доволі легкою. На основі цього рецепту кухарі придумали багато інших, в які вони додають м’ясо, рибу, овочі та інші насичені продукти, щоб зробити цю страву ситнішою.
  • Піца «Неаполітана», яка є також простою та аутентичною, славиться не тільки на території Італії. Головний секрет цієї страви – це тісто, яке виконане з найпростіших інгредієнтів: м’якого пшеничного борошна, води, солі та дріжджів. Завдяки поєднанню цих інгредієнтів, ця піца має тонку, хрустку основу і трохи м’яку середину. Начинка її така ж проста, як і тісто: свіжі томати, моцарела, оливкова олія, орегано.
  • Одним з прикладів м’ясної піци, яка доволі популярна для замовлення серед українців є «Барбекю». Її часто замовляють для того, щоб максимально насититися, тому що саме ця піца поєднує у собі декілька м’ясних складових. Основа виконується під соусом барбекю – він надає страві характерний аромат та смак.

    М’ясо, яке використовується в поєднанні з соусом барбекю, робить смак насиченим та яскравим. Як правило, кухарі використовують м’ясо курки, свинини або яловичини. Додатковими інгредієнтами є: томати, цибуля та бекон. Ця піца на відміну від інших походить з США, проте першоджерельна ідея страви все одно з’явилася на території цієї країни завдяки італійцям.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    41,2575
     0,2468
    0,60
    EUR
    1
    44,9789
     0,2526
    0,56

    Курс обміну валют на сьогодні, 10:18
      куп. uah % прод. uah %
    USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
    EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

    Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,2100  0,21 0,51 41,2400  0,22 0,54
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес