Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Туристичний Дюссельдорф: що подивитися?

Дюссельдорф — відоме німецьке місто, в яке їдуть туристи з усієї Європи. Він є великим центром ділової активності, моди, розваг та культури. Приїжджати сюди можна цілий рік, адже у місті панує помірний континентальний клімат і щосезону туристам доступні унікальні розваги. Доїхати сюди з України допоможе комфортний автобус Київ-Дюссельдорф, квитки на який можна взяти за посиланням: busreisen.com.ua/ua/marshruty/kiev-dusseldorf/.

Дюссельдорф відомий своєю багатою культурною спадщиною. У місті повно театрів, оперних театрів та концертних залів. Ви можете відвідати Дюссельдорфський оперний театр або Філармонію Дюссельдорфа, щоб насолодитися класичною музикою або шедеврами опери. Не варто також забувати про архітектуру міста та історичні пам'ятки. Старе місто, площа Бенрадер, Ратуша, церква Святого Ламберта - тут можна ходити годинами.

f8xuRL8pYses5zdCuMq2CtLPSczpKA-aPWT7FI_TZWb6NDuRcixH67FkT9K6MTAUXoIJtA-gY_pUcmfnCqVX4VcAyBRueASO_4kfNliBBFLqxz-gglFS4Y53JQTehvYItXPr7Xg0Tibag7RnVcVl8LY


Чим славиться Дюссельдорф?

Це місто – справжня мекка для всіх поціновувачів мистецтва. Насамперед варто відвідати Kunstpalast — музей образотворчих мистецтв із багатою колекцією творів від середньовіччя до сьогодення. Також не забудьте заглянути до Музею сучасного мистецтва (K20), де зібрані художників Пабло Пікассо та Андре Держейн. У Дюссельдорфі дивним чином переплелися старовинні вулички з готичними храмами та сучасні торгові центри. Якщо ви встигли насолодитися прогулянкою Альтштадтом та Рейнською Набережною, можете зайнятися шопінгом у Торгових центрах Карлсплац та Stadtgalerie.

-whi1TnCjhP9fbZrvssm79RgENkXI3s7m-62Rbne3SHw_CegKbWQQPUM--PrndRFywnI6ma3qViyTu9eQ4Coaw9PtInaKQ0vRH_AVtWAy5ftuL4KjGBPvBO5az0tg6htkI-hKwzaREgsMgploPv5aQA

Візитною карткою міста вже багато століть є численні фестивалі, які проводяться цілий рік. Ось найпопулярніші серед них:

  1. Рейнський карнавал — є одним з найбільших і популярних у Німеччині. Він проходить щороку в лютому-березні і складається з парадів, музики й танців. У цей час місто оживає, всі жителі та туристи беруть активну участь у святкуванні.
  2. Октоберфест на Рейні — проходить у вересні-жовтні і є місцевим аналогом знаменитого Октоберфесту в Мюнхені. Протягом кількох тижнів відвідувачі Октоберфесту насолоджуються пивом, традиційною кухнею, атракціонами та захоплюючою культурною програмою
  3. Фестиваль світла — проводиться у серпні у парку Райнвізир. Парк освітлюється тисячами свічок та ліхтариків, які створюють особливу атмосферу. Тут можна насолодитися музикою, феєрверками та різноманітними виступами місцевих артистів.
  4. Фестиваль ярмарків — яскравий галасливий фестиваль, який проходить у липні. Він пропонує гостям атракціони, гірки, каруселі, ігри та різноманіття вуличної їжі. Цей фестиваль особливо популярний серед сімей та молоді.
  5. Танцювальний фестиваль «Танцхаус» — проводиться у NRW, — всесвітньо відомому центрі сучасного танцю. Він об'єднує майстер-класи та виступи від провідних танцювальних колективів та артистів.

Це лише невелика частина розваг Дюссельдорфа, доступні туристам. Ви можете заздалегідь дізнатися найближчі культурні та інші заходи, щоб спланувати свою поїздку до Німеччини з компанією Benz Express.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,2575
 0,2468
0,60
EUR
1
44,9789
 0,2526
0,56

Курс обміну валют на сьогодні, 10:18
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2100  0,21 0,51 41,2400  0,22 0,54
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес