Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Металочерепиця від АКМ – якісне покриття для даху

Хочете, щоб ваш будинок виглядав якісно та стильно? Найкращий варіант – купити металочерепицю від АКМ. На сайті компанії () ви зможете знайти широкий вибір металочерепиці різних кольорів та форм. Металочерепиця фірми володіє високими експлуатаційними характеристиками та має довговічність, тому ви зможете насолоджуватись стильним та якісним покриттям на вашому даху протягом багатьох років.


Металочерепиця – надійний захист вашого даху

Надійність та міцність – основна перевага товару. Наша металочерепиця виготовляється з якісного металу, тому вона витримує будь-які погодні умови. Вона не розтріскується та не облуплюється, що забезпечує її довговічність. Також вона має високу стійкість до вогню та води, що забезпечує безпеку вашого будинку.

За допомогою металочерепиці можна довгі роки не думати про ремонт даху. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, стійкістю до ультрафіолету, корозії і атмосферних опадів. Оскільки продукція має досить легкий вагу, то з її допомогою можна здійснювати ремонт дахів, не додавши йому додаткового навантаження.

Компанія "Азбука Покрівельних Матеріалів" пропонує купити металочерепицю в Києві великим оптом або в роздріб за привабливою ціною. На сайті клієнт може ознайомитися з асортиментом металочерепиці, яка представлена різними формами, кольорами та розмірами. Якісна та оптимальна продукція дозволить більше не лякатися питання, скільки коштує металочерепиця. Переваги:

  • Міцність. Металочерепиця виготовляється з міцних металевих листів, що дає можливість забезпечити високу міцність даху.
  • Легкість. Металочерепиця має досить легкий вагу, тому знижується навантаження на саму конструкцію даху.
  • Стійкість до корозії і атмосферних опадів. Металочерепиця виготовляється з металу, який не піддається корозії, не потребує додаткового захисту від дощу, снігу, граду та інших атмосферних опадів.
  • Економія коштів на ремонті даху. Завдяки довговічності металочерепиці та її стійкості до зовнішніх факторів продукцію вважають економною.

  • Металочерепиця від АКМ – стильне рішення для будь-якого будинку

    Підприємство пропонує металочерепицю різних форм та кольорів, тому клієнт може обрати оптимальний варіант для будь-якого будинку. Вона не тільки відмінно виглядає, а й дозволяє зберегти енергію, оскільки має високу теплоізоляцію. Крім того, металочерепиця не піддається впливу ультрафіолетових променів, тому її кольорова гамма не змінюється з часом.

    Компанія "АКМ" є провідним виробником металочерепиці в Україні. Наша металочерепиця має високу якість, вона стійка до впливу атмосферних явищ і не піддається корозії. Спеціалісти пропонують металочерепицю з різних матеріалів: зі сталі, алюмінію, міді та зі змішаних матеріалів.


    Рекомендація

    Якщо ви шукаєте надійний і якісний матеріал для покрівлі вашої будівлі, то металочерепиця від "АКМ" – найкращий вибір. Замовляйте у нас металочерепицю за доступною ціною і отримуйте надійний захист вашої будівлі на довгі роки. Купити металочерепицю в Києві можна зараз.

    У нашому асортименті клієнт знайде металочерепицю різних кольорів, форм і розмірів. Завжди дбаємо про задоволення наших клієнтів і готові надати вам консультацію з вибору матеріалу і розрахунку необхідної кількості. Детальніше з інформацією ознайомтеся на нашому сайті.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,3969
     0,1376
    0,35
    EUR
    1
    42,3359
     0,0261
    0,06

    Курс обміну валют на 03.05.24, 11:03
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
    EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

    Міжбанківський ринок на 03.05.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес