Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як перевірити на оригінальність Стайлер Дайсон?

Багато дистриб'юторів, які намагаються заробити на затребуваних товарах, таких, як стайлер Dyson, можуть пропонувати вам придбати досить хороші копії, які практично не відрізниш від оригіналу. Перше, на що слід звернути увагу – це на упаковку, за якою відразу можна визначити, що перед вами оригінал або копія. Обов'язково має бути оригінальне транспортувальна упаковка.На цій коробці повинні бути фірмові наклейки зі штрих кодом. Серійний номер найчастіше реєструється на сайті Dyson. Звертайте увагу також на сам стікер, на те, як він наклеєний і на поліграфію. Адже в підробках він часто буває тьмяним, і часто китайські умільці дуже швидко їх клеять, тому він може бути нерівним.


 
 

Пакувальна фірмова коробка також має бути зафіксована пломбами (наклейками). Усередині самої коробки від стайлера є ще картонний трикутник, який підтримує вже сам кейс, щоб він усередині не бовтався. Якщо цього трикутника немає – перед вами копія. Сам кейс у оригінального стайлера має бути належної якості, у нього більш насичений колір і рівна прошивка, без подряпин і ниток, що стирчать. Також кейс повинен відкриватися легко – однією рукою, оскільки такі копії часто відкриваються туго. Язички на оригінальному кейсі стайлера Дайсона не згинаються. Бо всередині є якась металева пластина, яка власне магнітиться з самим кейсом. У копіях цей язичок досить сильно згинається.


Як відрізнити оригінальний Дайсон від китайської?


Ось кілька альтернативних способів, які можуть допомогти відрізнити оригінальний фен Дайсон від китайської підробки:

  • Відгуки та рейтинги. Перегляд відгуків та рейтингів продукту може допомогти вам зрозуміти, наскільки популярний і надійний вибраний вами Дайсон. Підробки можуть мати погані відгуки та низький рейтинг, тоді як оригінальні фени Dyson зазвичай мають високий рейтинг та позитивні відгуки.
  • Розміри та деталі. Оригінал повинен мати точні розміри та деталі. Якщо розміри або деталі фена відрізняються від тих, які вказані на офіційному сайті Дайсона, це може бути ознакою підробки.
  • Запах. Підробки можуть мати дивний запах через використання низькоякісних матеріалів. Спробуйте понюхати фен, якщо запах здається дивним чи неприємним, це може бути ознакою підробки.
  • Рівень шуму. Оригінальний фен Dyson відомий своєю технологією звукопоглинання та низьким рівнем шуму. Якщо фен шумить голосніше, ніж зазначено на сайті Дайсона, це може бути ознакою підробки.
  • Колір. Оригінальний фен Дайсон може мати різні варіанти кольору, але колір повинен бути рівномірним і не мати відтінків. Якщо колір фена здається нерівномірним або має відтінки, це може бути ознакою підробки.


  • Ці додаткові хитрощі допоможуть вам ще точніше відрізнити оригінальний фен Dyson від підробленого. Однак, слід пам'ятати, що найкращий спосіб придбати оригінальний та якісний фен – це покупка у офіційного дилера або на офіційному сайті Дайсон.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,6015
     0,0687
    0,17
    EUR
    1
    42,4409
     0,0796
    0,19

    Курс обміну валют на 26.04.24, 10:50
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
    EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

    Міжбанківський ринок на 26.04.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес