Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Набір кухонних ножів GROSSMAN Bryant - оптимальний варіант для вашої кухні

Перш за все: серед дійсно якісних наборів кухонних ножів, що можна зустріти на українському ринку, цей – має одне з найкращих співвідношень ціни до якості.

alt

Ножі GROSSMAN Bryant приємно вражають міцною конструкцією, зручністю та якісним виконанням. Щоправда, у цього бренду є кілька наборів трохи дешевших від Bryant, але саме цей ми можемо виділити за дуже вдалим підбором ножів у комплекті. Якщо ви шукаєте набір ножів, у якому буде усе потрібне саме для домашньої кухні, а нічого зайвого не буде, вам варто придивитись саме до GROSSMAN Bryant.

Дійсно, те, які саме ножі входять до складу набору це – один великий плюс на його користь. Окрім класичного, важкого, стійкого та солідного дерев’яного блоку з прорізами, ви отримуєте кухарський ніж, зубчастий ніж для хліба, ніж сантоку, ніж для нарізання м’яса та універсальний ніж. Єдине, чого, мабуть, не вистачає набору, це – кухонні ножиці, але ви можете додати пару пізніше.

alt

Зліва направо: шеф-ніж, сантоку, зубчастий ніж для хліба, ніж для нарізання м’яса універсальний ніж

Леза ножів виготовлені з міцної, стійкої до іржі нержавіючої сталі марки 1.4116. Ця сталь виробляється у Германії на заводах компанії TussenKrupp. Її висока якість вже давно підтверджена практикою. Безліч ножів та медичних інструментів у Європі виготовляється саме з цієї сталі.

Ергономічні рукояті можуть здатись трохи маленькими для тих, хто має великі руки, але більшості користувачів вони підійдуть майже ідеально. На перший погляд, пластикові рукояті можуть бути не самим ідеальним вибором, але насправді вони надзвичайно зручні та не намагаються висковзнути з руки навіть після того, як їх щойно помили.

alt

Рукояті ножів відрізняє чудова ергономіка

До речі, яким би спокусливим не було б бажання кинути ці ножі в посудомийну машину, їх, як і майже всі якісні кухонні ножі, слід мити лише вручну. Тільки такий підхід гарантує вашім ножам довговічність.

До списку трьох основних ножів для домашньої кухні можна віднести: шеф-ніж, зубчастий ніж для хліба та універсальний ніж. Усі вони є у наборі GROSSMAN Bryant. Але більш за все хотілося б відмітити зубчастий ніж для нарізання хліба. Його довжина робить його універсальним і корисним для будь-яких кухонних справ. Крім того, він надзвичайно гострий і не вимагає практично жодних зусиль, щоб нарізати буханець хрусткого хліба, розрізати стиглу товстокору диню або нарізати на тонкі шматочки ніжний помідор. Крім того, клинком такої довжини можна з одного заходу розрізатии великий торт чи пиріг, не наносячи їм зайвих пошкоджень.

alt

Зубчастий ніж, для нарізання хліба

Ще один бонус: ці ножі довго залишаються гострими завдяки якісній сталі. Після тривалого рубання та нарізання ножі GROSSMAN Bryant залишаються такими ж гострими, як і були. Якщо ви візьмете за правило, після кожного серйозного використання злегка правити ваші ножі на мусаті, заточування на точильному камені знадобиться їм не скоро.

Крім того, Bryant порадує вас високою працездатністю та корисністю і інших ножів зі свого складу: ніж для нарізання чудово відділяє м’яса від кісток, а сантоку дуже зручний для нарізання сиру, подрібнення зелені та роботи з морепродуктами.

alt

Ніж сантоку японський універсал для вашої кухні

До речі, японські ножі сантоку дуже схожі на шеф-ножі, але вони тонші і часто мають невеликі заглибини на краях (повітряні кишені), які потрібні щоби їжа не прилипала до леза. Саме цьому сантоку чудово підходять для рубання м’яких або липких інгредієнтів, наприклад: м’яса, овочів, зелені та сиру. Завдяки широкому лезу сантоку дуже зручний, коли вам треба зібрати нарізані продукти на обробній дошці.

Якщо розумна ціна важлива для вас так само, як і висока якість, ви можете сміливо додати цей набір ножів у свій кошик для покупок. Корисні та ефективні ножі можна купити і окремо, але розумна комплектация, загально висока якість виконання та розумна ціна цього набору приємно вражають та роблять його дуже вдалою покупкою саме для домашньої кухні.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,3969
 0,1376
0,35
EUR
1
42,3359
 0,0261
0,06

Курс обміну валют на 03.05.24, 11:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

Міжбанківський ринок на 03.05.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес