Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Що таке гра Plinko і як в неї грати?

Plinko - це класична азартна гра, яка приносить задоволення кожному. Вона існує вже багато десятиліть і користується популярністю у людей різного віку. Мета цієї гри полягає в тому, щоб кинути м'ячик або диск на дошку з кеглями і спостерігати, як вона відскакує і потрапляє в проріз внизу. Залежно від того, в яке гніздо вона потрапляє, гравець може виграти приз. Ігри Плінко є у продажі по всьому світу.


Історія гри Плінко

Гра Плінко (Plinko) існує вже багато століть. Вважається, що вона виникла в Європі, де була відома під назвою "Сільська гра Плінко". Вперше вона була описана у французькій книзі 18 століття як азартна гра між двома гравцями. Гра була популярною у Франції, Англії та інших частинах Європи. У Сполучені Штати гра була привезена на Східне узбережжя в кінці 19 століття, і вона швидко стала популярною в Сполучених Штатах і Канаді.


Як грати в Plinko?

Грати в Плінко (Plinko) легко і весело для всіх. Для початку кожен гравець по черзі опускає фішку або диск вниз в кеглі. Потім фішка відскакує, випадковим чином зачіпаючи кеглі і в кінцевому підсумку потрапляє в один із слотів в нижній частині дошки. Кількість штифтів і слотів може варіюватися в залежності від гри та виробника. Як тільки фішка потрапляє в слот, гравець нагороджується призом або грошима.


Виробник гри Плінко

Існує багато виробників ігор Плінко, включаючи Hasbro, Plinko Games https://plinko-game.net/uk/, Mattel і Lakeside. Кожен виробник випускає різні типи ігор Плінко, з різною кількістю кеглів і слотів. Більшість ігор Плінко виготовляються з дерева, але деякі з них виготовляються з пластику. Вартість гри Плінко залежить від виробника та використаних матеріалів.

alt


Де придбати гру Plinko?

Ігри Plinko можна придбати в Інтернеті, або в багатьох магазинах іграшок. Ви також можете знайти вживані ігри Плінко на таких сайтах, як eBay або Craigslist. Якщо ви хочете зробити власну гру Плінко, ви можете знайти необхідні матеріали в місцевому будівельному магазині. А якщо вам так сподобалась ця гра, що ви захотіли долучитись до команди виробників, то ви можете в інтернеті зробити запит - вакансії Plinko Games і вибрати ту, яка вам підходить, та нести культуру гри в Плінко по всьому світу.


Висновки

Плінко - це класична гра, яка подобається дітям і дорослим протягом багатьох поколінь. Це дерев'яна гра, яка передбачає кидання диска в дошку, яка містить десятки прорізів. Плінко (Plinko) - це проста і цікава гра, якою можуть насолоджуватися люди різного віку, хоча найбільшою популярністю вона користується серед дітей молодшого віку.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6688
 0,0673
0,17
EUR
1
42,4972
 0,0563
0,13

Курс обміну валют на вчора, 10:27
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4063  0,03 0,07 39,9633  0,02 0,05
EUR 42,2488  0,03 0,08 43,0083  0,01 0,02

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6900  0,10 0,25 39,7100  0,10 0,25
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес