Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Наповнення наборів постільної білизни від турецьких виробників

Якісна та гарна постільна білизна має велике значення для повноцінного відпочинку. І як добре, що сучасний асортимент може задовольнити всі забаганки. Виробники пропонують безліч моделей на різні смаки. Легко придбати набір за розміром, тканиною та кольором.

Найкращий вибір ви знайдете в інтернет-магазинах. Сайти пропонують сотні моделей від вітчизняних виробників та доступні за ціною гарної якості набори від турецьких, китайських і навіть європейських фабрик. Гарно продумана навігація по сайту допоможе швидко підібрати комплект за характеристиками, котрі цікавлять саме вас. Наприклад, в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/postelnoe-bele можна купити постільну білизну не тільки за стандартними властивостями – кольором, розміром, тканиною. А можно навіть підібрати комплект за тематикою малюнків, оформленням упаковки, наповненням. Саме так, остання характеристика неоднозначна і може мати зовсім різні показники у комплектах.

Стандартне наповнення для набора постільної білизни відомо всім. Це простирадло, наволочки та підковдра. Але виробники пропонують і інші варіанти. Особливо турецькі бренди. Так в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/postelnoe-bele легко знайти літній комплект, в якому немає підковдри. Вважається, що у спекотну пору року вона не потрібний елемент. І можна накриватися легкою ковдрою, вафельним покривалом або бавовняним пледом.

Є варіанти, в яких замість підковдри кладуть покривало. Воно має як і практичне призначення, так і стає річчю для прикрашання інтер'єру. Такий текстиль полюбляють ті, що хоче швидко застилати ліжко і при цьому зробити так, щоб воно завжди ошатно виглядало. Такі варіанти, насамперед, пропонують турецькі фабрики. В цій країні навпаки, складно знайти комплект постільної білизни з підковдрою. В Туреччині полюбляють вкриватися покривалами і вибирають їх щільність та теплозбереження в залежності від сезону року. Є більш об'ємні зимові моделі та легкі, майже невагомі літні варіанти.

Бажаємо вам замовити на просторах інтернету саме те, що потрібно. А якщо сумніваєтесь у доцільності покупки, пам'ятайте, що не спробувавши, ви ніколи не дізнаєтесь, який варіант кращий саме для вас. Чудовий і різноманітний асортимент буде кращим провідником у світі сучасного текстилю для відпочинку.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,5345
 0,1025
0,26
EUR
1
42,3098
 0,0112
0,03

Курс обміну валют на вчора, 10:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3729  0,01 0,03 39,9288  0,00 0,00
EUR 42,1825  0,05 0,12 42,9621  0,03 0,07

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5300  0,10 0,26 39,5550  0,09 0,24
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес