Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Оренда надійних позашляховиків та витончених кросоверів

Мрія мати новеньке авто з салону гріє серце кожного вправного водія. Однак перш ніж власник зможе відчути приємний запах заводської фарби та оцінити роботу машини в дії, слід обрати відповідний транспортний засіб виходячи не лише із ціни, а й технічних характеристик та дизайну автівки. Не будемо рахувати скільки років пересічний українець буде відкладати кошти на свою мрію, зрештою можна придбати вживане авто. Ми мали змогу обговорити умови оренди авто з метою проведення тест-драйву позашляховиків з представниками автопрокатного сервісу «RentDrive» у Києві.


Подобова та довгострокова оренда авто відомих брендів

Власний автопарк компанії нараховує понад 100 різноманітних машин, серед яких велика частка припадає на позашляховики. Останніми роками ставку на кросовери та універсали роблять відомі автомобільні марки з Німеччини, Франції, Кореї, Японії та Америки. У нових брендових моделях звичайно приваблює стильна зовнішність. Проте, до візуальної привабливості додається економічність легковика, підвищена прохідність, фірмові конструктивні новинки та розробки.

Вперше Crossover Utility Vehicle з’явився у США в компанії «Chrysler». Абревіатура «CUV» не менш відома як і автівки під брендом Jeep. Менеджери сервісу з авто прокату розповіли, як зручно обирати транспортний засіб на офіційному сайті компанії. Де є можливість дізнатися про наявні пропозиції, взнати суму застави (депозиту) та ціну прокату за передбачуваний термін оренди. Окрім того, сервіс працює 24/7 надаючи всі необхідні консультації новим та постійним клієнтам.


Зовнішній вигляд та особливості позашляховиків

Після низки проведених реформ на міжнародному авторинку були прийняті нові стандарти, які розрізняли авто на базі легкових та вантажних платформ. Саме в той час з'явився термін «кросовер», а саме японська Toyota RAV4 та Honda CR-V. Різноманітні моделі увібрали в себе найкращі якості позашляховика, хетчбека та мінівена, деякі автівки силовими установками схожі з седанами та універсалами.


Конструктивні новинки мають:

  • повний привід;
  • високу посадку;
  • великий просвіт;
  • комфортабельність салону;
  • місткість багажного відділення;
  • економну витрату палива;
  • безпеку пересування.
  • Великі розміри автомобіля компенсуються легкістю подолання відсутність асфальтного покриття, вибоїни та проблемні ділянки на дорогах. Компанія «РентДрайв» пропонує широкий вибір застрахованих позашляховиків та кросове рів з невеликим пробігом, у відмінному технічному стані. Звичайно, кросовер не кабріолет, проте має свою елегантність, відрізняється максимальною ефективністю просування перепутнью місцевістю.

    Йдучи в ногу з часом компанія РентДрайв пропонує сучасні бюджетні кросовери та преміальні позашляховики, серед яких мають значний попит:

  • Toyota Highlander та Toyota RAV4;
  • Nissan X-Trail, Volkswagen Tiguan;
  • Kia Sportage та Honda CR-V;
  • Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander;
  • Jaguar F-Pace, Subaru Forester;
  • BMW X5, Mercedes GLS 350;
  • Mercedes G63 та інші.
  • 63662e4d24bfe.jpeg

    Серед найпопулярніших моделей, які пропонує сервіс автопрокату є преміальні авто та різноманітні автівки в середньому та бюджетному ціновому сегменті.


    Посилена система безпеки та універсальність авто

    Оцінити переваги машин стандартного класу та представницьких VIP моделей варто на власному досвіді. Для цього слід оформити оренду іномарки, мінімальним строком від 2-х діб. Довгострокова оренда зменшує її вартість відповідно до обраного тарифу. Спеціалісти сервісу постійно проводять дослідження ринкових пропозицій, пропонуючи різні моделі авто, повністю підготовлені до експлуатації. Виходячи із власних уподобань, клієнти обирають як легковики зі США, так і європейські моделі, автівки від східних виробників. Кожна модель має свої переваги та недоліки. На відміну від традиційного позашляховика «кросове» відрізняють не лише зовнішні ознаки, даний вид транспорту має безрамну конструкцію та зі спрощену трансмісію.

    Високий дорожній просвіт, знижені передачі гарантують відмінну прохідність. Універсальність позашляховика з чудовими ходовими характеристиками буде найкращим засобом пересування по як по трасі, так і по бездоріжжю.


    Умови прокату та способи оплати

    Перед тим, як підписати договір оренди, водій пред’являє свій паспорт та водійське посвідчення. Вік претендента має бути не менш як 23 роки. Орендар має мати достатній (не менш 2-х років) та бездоганний досвід керування транспортними засобами. Для зручності клієнтів передбачено готівковий та безготівковий розрахунок, перекази на банківську карту «Visa», «MasterCard».

    Компанія «RentDrive» гарантує задовільний технічний стан кожної орендованої автівки, та пропонує особисто провести тест драйв, щоб порівняти моделі декількох брендів. Адже обираючи авто для купівлі, слід дізнатися про нього якомога більше, відчути наявні переваги та недоліки на власному досвіді, а не зі звітів власників бренду. Сервіс автопрокату «РентДрайв» https://rentdrive.ua/ у Києві бажає усім автолюбителям вдалого вибору та очікуваних сподівань від прокатного авто потрібної модифікації!

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,2214
     0,0059
    0,02
    EUR
    1
    42,3670
     0,0750
    0,18

    Курс обміну валют на вчора, 10:44
      куп. uah % прод. uah %
    USD 38,9907  0,11 0,28 39,5500  0,09 0,23
    EUR 42,2519  0,04 0,11 43,0159  0,04 0,09

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,1350  0,02 0,04 39,1600  0,02 0,05
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес