Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

ТОП-12 товарів для хвостатих улюбленців

Наші домашні улюбленці щодня дарують нам любов, радість спілкування та, звичайно ж, турботи. Але завжди можна полегшити догляд та виховання з цікавими товарами – сьогодні на ринку багато пристосувань, які спростять як життя кота чи собаки, так і її власника. Розглянемо найцікавіші новинки ринку.

Кот, Кошка, Животное, Питомец, Пушистый Кот


Що купити для собаки чи кота в інтернет-магазині?

Вибираючи товари для тварин в інтернет магазині, крім стандартних мисок та нашийників, варто звернути увагу і на новинки. Тільки подивіться, що сьогодні придумали для вусатих, хвостатих та їхніх власників!


  1. Тренувальний повідець для ранкових пробіжок. Це зручний та безпечний засіб для пробіжок як вранці, так і ввечері разом із улюбленцем. При цьому повідець не дасть собаці загубитися. У комплекті ви знайдете зручний поясний ремінь з регулюванням, пружний та міцний повідець та 2 поясні сумочки для дрібниць. А світловідбивачі убезпечать ваші спортивні заняття.
  2. Миска-дієтолог. Особлива миска не дозволить тварині з'їсти більше норми корму. Прийняття їжі стає цікавою грою, а корм тваринка сприйматиме як видобуток.
  3. Автодозатор для корму чи води. Якщо вам ніколи в силу зайнятості самостійно дозувати корм або воду, пристрій буде дуже актуальним. Причому як для власників собак, так і для котів.
  4. Набір для приучення котів до унітазу. А що такого? Коти із задоволенням готові справляти потребу в унітаз, якщо їх цьому правильно навчити. Деякі навіть кнопочку зливу натискають. Система хитра, але при цьому досить проста. Потрібно насипати наповнювач у спеціальну підставку та поставити її поряд з унітазом. Після того, як кіт зрозуміє, що від нього хочуть, підставка переміщається на унітаз та фіксується кришкою. Потім потрібно день за днем збільшувати отвори (вирізати овали на накладці) і незабаром кіт ходитиме в туалет прямо як людина.
  5. Намордник «Дзьоб качки». Такий намордник приверне увагу до вашого собаки, а також захистить тварину від ризику підібрати із землі щось небезпечне, вкусити вас чи зализати свою рану.
  6. Нашийник-бандана. Скажімо, так – це не новинка, а вічна класика. Це яскраві регульовані нашийники, які роблять із кота або невеликого собаки бравого ковбоя, підкорювача техаських диких прерій.
  7. Левова грива для пса. Хочете влаштувати веселу фотосесію чи зігріти чотирилапого друга? Купіть йому знімний комір у вигляді левової гриви.
  8. Щітка-рукавичка із масажним ефектом. Підходить для безболісного та приємного видалення шерсті з вихованця.
  9. Сітка для купання котів. Напевно, ви купали свого кота і знаєте, як цю процедуру може не любити ваша тварина. Захистити себе від гострих зубів та пазурів можна за допомогою спеціальної сітки. При цьому в ній є отвори для лап, тому заразом з водними процедурами можна ще й підстригти кігтики.
  10. Ультразвуковий тренажер. Це пристосування для власників собак рекомендується не тестувати на власних тварин, а ось для відлякування бродячих собак він все-таки підходить. Також може використовувати просто як ліхтарик на прогулянках.
  11. Лежак-гамак для котів. Найважливіше завдання будь-якого кота, що поважає себе, – лежати. Коти люблять все з поглибленнями – подушки, підстилки тощо. І особливе кохання в них до гамаків. Є варіанти як для стільців, так і для кріплення до батареї або вікна.
  12. Портативне ліжко. Зручна річ для поїздок та подорожей. Особливо добре призначення ліжка розуміють собаки, якщо знають та виконують команду «місце». Такі ліжка компактні, складаються та займають мінімум місця. А також їх легко мити.


Тепер ви точно знаєте, чим порадувати себе та свого улюбленця. А ще ви легко зможете зробити вдалий подарунок другу – власнику чотирилапого пухнастого щастя.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,7879
 0,1842
0,47
EUR
1
42,3821
 0,1032
0,24

Курс обміну валют на вчора, 11:13
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4537  0,11 0,28 39,9930  0,10 0,24
EUR 42,1926  0,09 0,20 42,9974  0,11 0,25

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7600  0,25 0,63 39,8100  0,26 0,66
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес