Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Які напої ідеально споживати під піцу? Рекомендації експертів

Складно знайти людину, якій взагалі не подобається піца. Ця страва дійсно змогла стати настільки народною, що її готують майже в кожному закладі громадського харчування. Доставка піци в Хмельницькому завжди актуальна, оскільки це дуже універсальна страва від Пронто Піца. А от питання в тому, чим краще запивати цей смаколик?


З якими напоями подають смачну піцу?


В різних країнах є свої вподобання стосовно найкращих напоїв для споживання піци. Наприклад, в Україні дуже поширеним до піци є пиво. В деяких країнах полюбляють різні солодкі напої. Для декого найкращим вибором буде чай, а комусь подавати цю страву потрібно виключно з благородним вином.


Якщо робити замовлення піци на велику компанію, тоді всі зможуть спробувати цей смаколик з різними напоями, продегустувати та обрати для себе найбільш оптимальні варіанти, як краще буде смакувати італійська страва. Проте не забувайте, що правила поєднання це добре, але власні смакові особливості то важливіше.


Якими напоями запивають піцу в різних країнах?


Звичайно, що кожна нація має свої характерні смакові пристрасті. Тому піца й стала такою відомою у всьому світі, бо її легко адаптувати під місцеві традиційні кухні. А які напої частіше всього обирають в різних країнах?


  • В Італії дуже полюбляють свіжозварений чай до піци. Вони вважають, що саме така комбінація найкраще розкриває переваги їх улюбленої страви. Також в Італії люблять поєднувати піцу з натуральним соком.
  • В Нідерландах надають перевагу апельсиновому сокові. Він насичений вітамінами й разом з корисною овочевою піцою створює феєрію смаку.
  • В Німеччині звичайно ж віддають перевагу пиву. Так само, як і в Україні. Цікаво те що для овочевої піци краще буде смакувати світле пиво, а от м’ясним підходять темні сорти. Пиво допомагає краще розкрити ті особливі приправи, що будуть задіяні кухарем під час створення кулінарного шедевру.
  • У Франції змогли виділитись гуманними смаками, тому в них для піци краще всього смакує сік з кедрових горіхів. Для нас це звучить специфічно та все ж варто спробувати.
  • В Чехії найкраще цінують піцу разом з Бехеровкою. Це така особлива й дуже ароматна настоянка на травах. Ідеально комбінується з базиліком, який часто зустрічається в піці.

  • Якщо хочеться посмакувати піцою зранку, тоді ідеально поєднати її з кавою. А от для дітей буде чудово поєднувати піцу саме з лимонадом або будь-яким іншим улюбленим напоєм дитини.


    Для того щоб комбінація страви та напою принесла максимальне смакове задоволення, важливо замовляти смаколики лиш в Пронто Піца. Саме там ви отримаєте справжню італійську піцу, яка суттєво покращить настрій та зробить ваш день.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,5151
     0,1537
    0,39
    EUR
    1
    42,3641
     0,1331
    0,31

    Курс обміну валют на сьогодні, 10:38
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3548  0,05 0,13 39,9060  0,06 0,14
    EUR 42,1852  0,06 0,15 42,9444  0,06 0,15

    Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,4450  0,24 0,62 39,4700  0,24 0,60
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес