Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Суші сет в Києві - які переваги?

XHR1kaoU2BPoPf8g6lIjFeSAx6jGfr3jQP0hv0HZ9QH4T0DJbTLLzT9bYtjnWCdCcvOrUkROaFvZl7KuWLz8h6LJaKNi_aDWP7pyT7RSOlq06rHjQd9jSbkvluumRWVrvjV7YsmOYClkTfxE18zD-lU

У Києві є один дуже популярний ресторан, який полюбляє майже кожен киянин. Цей ресторан - Томаха! За що ж його так шанують? Та бо там дуже широкий вибір різноманітних смачних ролів!

Зазвичай наші клієнти замовляють суші сети, тому що купляти сет дуже вигідно - так виходить дешевше. Є різні набори суші, наприклад, вони можуть бути розраховані лише на двох, також є великі набори, в які входить аж 56 ролів - цього вистачить, аби посмакувати на вечірці із друзями!

ww-8pHoK5vuelSAowr-lOBu_yg6AID3Etjy45mlmzfs3EngVVjWYMayEkKHCtNwfJm9q6JJpGvmvARUW7Q_MQY2ktdrCyI9aumWvyYVKE8sRyhWyWPZV4IUbzyzHkQvtkZ80D7a-PUjtetCH2cEjKLU


Чому варто замовляти саме суші сет?

У суші є багато прихильників. Але дехто вважає, що вони є занадто дорогими, і через це не наважується замовити собі свою улюблену страву, бо це начебто не вигідно. Але це поширений міф. Навпаки, якщо компанія складається із двох людей або ж більше, тоді замовляти суші стає дуже вигідним! Тому ще сет купляти набагато дешевше, аніж порцію на одну людину.

Клієнти ресторану Томаха зазвичай порівнюють ціну та вагу сету. Тож, якщо ви порівняєте вагу та ціну окремої порції родів та сету, вам стане зрозуміло, що купляти сет набагато вигідніше! В залежності від кількості людей є сети на 24 роли - найменші, а найбільші - на 56!


Найголовніше у цій справі обрати такий сет, аби догодити кожному, аби всім було смачно!

Найчастіше на велику компанію замовляють набір міксів. Такий сет складається із кількох різних видів ролів, тож кожен знайде собі щось до смаку і буде задоволений!

Ще й тому купляти сет є вигідним, бо замовляючи навіть вегетаріанський, веганський сет або ж десерт від «Томахи», або ж якийсь напій, доставка буде повністю безкоштовною! Наш кур‘єр із задоволенням доставить ваше замовлення на будь-яку адресу. Ви можете насолоджуватися улюбленими ролами вдома, на роботі, десь у парку на пікніку - де завгодно!

І ви можете взагалі не перейматися щодо якості ролів навіть у літню спеку, тому що наш кур‘єр доставляє роли у спеціальній сумці-холодильнику! Тож роли залишаться такими самими, як і в ресторані, і взагалі не втратять ані своїх смакових якостей, ані привабливого вигляду!


9zGJEwJ1Pox_c4e_HWJl9ab6rZaXcWjM6w_Z6KmBzTyGP0vPdVd1ukdglFi9Ksh_hd73AKR5FhuqwAIc6ioPKoO_3_fTvPnFNrXk_J5RjgTh8rNJT3wZjFkYtTDeajREx73zfHAK2BpaVeoS44bxu8g


Параметри «Томахи»

Онлайн-ресторан «Томаха» має безліч позитивних відгуків. Його люблять! Замовивши одного разу роли тут, ви вже просто не зможете купляти їх у іншому місці! Чому? Наш секрет дуже простий - найвища якість продуктів, із яких ми готуємо. Та дуже багато любові! У нас є роли, суші, цікаві сети, різні паназіатські страви! Кожен знайде щось особливе для себе. «Томаха» корегує своє меню в залежності від сезону. Ви веган або ж вегетаріанець? Для вас у нас є в наявності особливі пропозиції!

Ми дуже піклуємося про наших клієнтів та намагаємося задовольнити потреби кожного! Саме тому кількість наших клієнтів тільки зростає!


Чому ви просто зобов‘язані зробити замовлення в ресторані «Томаха»?

  • спеціальне сезонне меню;
  • доставка кур‘єром безкоштовна;
  • багато акцій;
  • приємні ціни.
  • І ще одна маленька приємність. Якщо у вас день народження, «Томаха» має для вас подарунок - знижку 10% на все! Ця знижка також поширюється і на акційні позиції! Ми гарантуємо вам найвищу якість обслуговування! Щось не зрозуміло? Маєте якісь питання? Наші консультанти з радістю нададуть вам відповідь - дзвоніть!

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,3969
     0,1376
    0,35
    EUR
    1
    42,3359
     0,0261
    0,06

    Курс обміну валют на сьогодні, 09:21
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,2893  0,04 0,11 39,8350  0,04 0,10
    EUR 42,1821  0,00 0,01 42,9393  0,02 0,04

    Міжбанківський ринок на 03.05.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес