Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ремонт або зведення даху: обираємо металеву черепицю!

Ремонт або зведення даху: обираємо металеву черепицю!

Сьогодні, плануючи зведення чи ремонт покрівлі, багато хто вирішує купити металочерепицю у Львові від компанії «Лідер: дах фасад басейн». Практика показує, що таке рішення є більш ніж виправданим: співвідношення експлуатаційних характеристик та вартості матеріалу для такої металочерепиці є ледь не найкращим на ринку.

Якщо для будівельних чи ремонтних робіт вам буде потрібна металочерепиця — ціна Україна від виробника «Лідер» залежатиме від цілої низки параметрів. Важливими будуть модель, дизайн, тип покриття тощо. Проте навіть якщо у вас немає точного запиту — спеціалісти компанії допоможуть вам підібрати потрібний покрівельний матеріал.


Чому саме металочерепиця?

В скрутних економічних умовах багато хто шукає матеріали, які були б не надто дорогими, і при цьому служили б максимально довго. Для покрівельних робіт одним з оптимальних рішень буде використання саме металочерепиці.

Аргументів на користь цього матеріалу декілька:

  • Металева фасонна покрівля з полімерним покриттям ідеально підходить для зведення даху. Полімер чудово захищає сталеву основу від корозії при контакті з вологою. Він же забезпечує покрівлі естетичний зовнішній вигляд.
  • Сталева основа з ребрами жорсткості (саме фони формують профіль металочерепиці) відповідає за механічні характеристики покрівлі. Такий дах є достатньо міцним та витривалим, при цьому елементи надійно тримаються на каркасі.
  • Тривалий термін експлуатації металочерепиці також буде очевидним плюсом. Покрівля служитиме достатньо довго, тому навіть через 10-15 років ваш дах виглядатиме не гірше за новий. А ремонт буде потрібен добре як через 20 років після монтажу — і то в першу чергу для профілактики чи заміні гідроізоляційного шару.

  • Обираймо мудро: головні критерії

    Широкий асортимент металочерепиці в інтернет-магазині спричиняє певні складнощі, пов’язані з вибором. І якщо кольорове рішення — справа індивідуальна, то за експлуатаційними характеристиками обирати металочерепицю треба доволі прискіпливо:

  • Що товщою буде металева основа, то надійнішим буде дах і то міцніше кріплення будуть утримувати гонти на обрешітці. Проте використання металочерепиці на основі товстого металу спричиняє ріст навантаження на каркас. Тому для нього варто буде використовувати більш міцні (і тому більш дорогі) рейки та дошки.
  • Ще один важливий фактор — тип та якість полімерного покриття. В умовах помірного клімату України вимоги до полімерного шару будуть не надто високими. Проте якщо ви живете в зоні вологого клімату чи в зоні впливу морського повітря, то варто обирати металочерепицю з максимальною стійкістю до корозії.
  • Вибір металочерепиці має ще кілька неочевидних підводних каменів. Тож за потреби ви завжди можете завертатися до спеціалістів інтернет-магазину для отримання консультацій. Також вони допоможуть вам оформити замовлення, оплатити його та спланувати доставку. Оперативна доставка в більшість регіонів України дасть вам змогу якомога швидше приступити до покрівельних робіт з використанням нової якісної металочерепиці.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,3969
     0,1376
    0,35
    EUR
    1
    42,3359
     0,0261
    0,06

    Курс обміну валют на 03.05.24, 11:03
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
    EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

    Міжбанківський ринок на 03.05.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес