Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Чому варто обирати професійну косметику

Професійна косметика для догляду за шкірою, волоссям, ротовою порожниною незамінна в арсеналі кожного. Відрізняються лише потреби: комусь потрібна безліч доглядових засобів, а хтось користується лише кількома базовими препаратами.

В інтернет-магазині «Shine Bright» https://shine-bright.com.ua/ua/ ви зможете придбати косметику від різних брендів: Elemis, RejudiCare, Hysqia, MON MOU та інших.


Особливості брендової косметики

Ви можете здивуватися, чому брендова косметика настільки дорога, або чому її асортимент не такий широкий, як у мас-маркеті. На те є низка причин:

  • Вся косметика від компаній іменитих брендів тривалий час розробляється, тестується, перш ніж надійти у продаж. Для її виготовлення вдаються до найсучасніших, революційних технологій;
  • До складу не вводяться парабени, пропілен гліколь, мінеральні олії та алергени, завдяки чому засоби можуть використовуватися людьми з дуже ніжною та чутливою до хімічних добавок шкірою;
  • Препарати виготовляються із натуральної рослинної сировини, мінеральних компонентів. Косметологічні засоби включають вітаміни, антиоксиданти для омолодження та підтримки шкіри;
  • Препарати різних лінійок та серій дозволяють здійснювати догляд за шкірою на різній її глибині. Деякі засоби розраховані на поверхневі шари шкіри, деякі живлять стовбурові клітини або сприяють синтезу колагену в глибинних шарах.
  • Завдяки скрупульозній роботі лікарів, вчених різних галузей (біологи, хіміки, фармацевти) вдається створити косметику для різної шкіри: жирної, сухої, комбінованої, проблемної.
  • Самостійно або за допомогою свого лікаря-дерматолога (косметолога) ви зможете підібрати оптимальні варіанти догляду за шкірою, а перукар підкаже, які засоби підійдуть для фарбування, миття волосся.


    Як обирати собі аромати?

    На сайті ви також знайдете чимало парфумованих продуктів. Не потрібно бути парфумером, щоб знати, що розрізняють початкові, середні та базові ноти у кожній туалетній воді. Початкові ноти розкриваються найпершими, але тривалість їхнього «звучання» невелика. Потім починається «трель» середніх нот – зазвичай це квіткові аромати. Базові ноти залишаються на шкірі найдовше, завдяки ним з'являється шлейф. Стійкість запаху залежить від базових нот. Зверніть увагу, що вираженість аромату залежить від пори року.

    Усі запахи можна поділити на кілька сімейств залежно від того, яка основна нота вибрана для них. Важкі деревні аромати краще підійдуть для зими, а легкі цитрусові, квіткові – для літа. Ви також можете користуватися одним ароматом протягом року, однак, тоді краще віддати перевагу нейтральному в плані тяжкості запаху.


    Купівля косметики в інтернеті

    Сайт, на якому ви купуєте косметику, має бути привабливим та зручним, що викликає довіру. Цей магазин обов'язково має бути у переліку офіційних дистриб'юторів у брендів зі світовим ім'ям.

    Опис косметичних засобів має бути максимально повним (включаючи склад обраного засобу).

    Не забувайте переглянути звіти б'юті-блогерів про той чи інший засіб. А ось письмовим відгукам не варто довіряти – вони можуть бути рекомендованими.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,5737
     0,0000
    0,00
    EUR
    1
    42,1222
     0,0396
    0,09

    Курс обміну валют на вчора, 10:23
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,2954  0,16 0,40 39,8429  0,16 0,42
    EUR 41,9732  0,06 0,14 42,7889  0,04 0,08

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,5600  0,02 0,05 39,5900  0,01 0,03
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес