Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Обираємо запчастини для газонокосилки - наші рекомендації

Сучасні виробники газонокосилок пропонують покупцям найрізноманітніші прилади. Їх відрізняють по моделях, рівню професійності, потужністю та ефективності виконання тих чи інших завдань. Але, в будь-якому випадку, вони значно покращують методи приведення в порядок газону та роблять цей процес більш продуктивним.

Однак, як і будь-яка сучасна техніка, газонокосилки потребують регулярного технічного огляду та заміни несправних деталей на нові. При чому, профілактика роботи пристрою дуже важлива, оскільки електроінструмент може працювати ще деякий час з уже зламаною деталлю, що може додатково нашкодити усій системі.


Як правильно підібрати запчастини до газонокосилок

В першу чергу потрібно звернути уваги на артикул, який мусить бути викарбуваний на кожній деталі. З його допомогою можна точно підібрати потрібну деталь, адже артикул на заміненій деталі мусить збігатись з артикулом на попередній деталі. Рекомендується використовувати тільки оригінальні запчастини обираючі на сайті https://230.com.ua/ та акцентувати увагу на офіційних виробниках. Звичайно, офіційні деталі більш дорогі, однак вони пройшли всі необхідні сертифікації та гарантовано відповідають заявленим стандартам якості. Іноді краще переплатити за деталь, ніж встановити її неякісну копію, що може призвести до поломки уже інших складових системи. Крім того, рекомендуємо звертатись лише до перевірених дилерів, оскільки не всі інтернет-магазини продають оригінальні деталі. Варто користуватись послугами лише офіційних партнерів виробників. Цю інформацію можна легко перевірити Інтернеті.

Не потрібно економити й на ріжучих елементах газонокосилки. Гарно заточені та встановлені ножі можуть значно підвищити продуктивність пристрою та зменшити рівень зносу інших його деталей. Ріжучі елементи можуть відрізнятись відповідно брендів та моделей. Однак є універсальні запчастини, які підбираються згідно кріплення безпосередньо на електроінструменті.

У нашому інтернет - магазині можна легко підібрати потрібну деталь скориставшись інтерактивною схемою пристрою або структурованим каталогом. Для підбору достатньо буде знати артикул деталі або мати технічну документацію до пристрою. В будь-якому випадку, наші менеджери з радістю допоможуть вам та виконають замовлення швидко і якісно.


Додаткові корисні комплектуючі до газонокосилок

Сучасні газонокосилки можуть також потребувати додаткових адаптерів, який перетворює напругу мережі в потрібну для електроінструмента. Цей пристрій дозволяє подовжити термін роботи оригінального інструмента та забезпечити безперебійну його роботу. Разом з тим, часто пропонуються для покупки захисні чохли та футляри, які захищають техніку під час транспортування або зберігання. Деякі моделі можуть додатково оснащуватись ємностями для трави. Можна замовити пластикові, тканинні або комбіновані збирачі трави. Однак, така модернізація доступна лише на моделях, де це передбачено виробником.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на вчора, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес