Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Рейтинг ТОП кращих матеріалів чохлів на сидіння авто

 

Для того, щоб автомобільне сидіння завжди гарно виглядало, залишалось зручним та чистим, варто завчасно подбати про його захист – придбати чохли на сидіння, які покращать вигляд салону і будуть зручними у використанні. Деякі затрати на придбання автомобільних чохлів з легкістю компенсуються гарним станом рідної оббивки, адже її заміна коштує набагато дорожче. Щоб вибрати справді якісні, практичні та доступні за ціною чохли для сидінь авто пропонуємо розглянути рейтинг ТОП-5 кращих матеріалів, з яких вони виготовлені.


Найкращі матеріали для автомобільних чохлів на сидіння

  1. Чохли зі штучної шкіри. Якісна сучасна штучна шкіра, або екошкіра, зовні не відрізняється від натуральної, але доступніша за ціною і довговічна. Автомобільні чохли з екошкіри дарують салону презентабельний вигляд, не бояться вологи, прості у догляді, проте можуть легко пошкодитись при контакті з гострими предметами. Недоліком штучної шкіри є те, що вона швидко нагрівається на сонці, а взимку швидко остигає, тому за комфортом дані моделі поступаються текстильним.
  2. Накидки на сидіння Алькантара. Цого можна назвати найкращим на сьогодні матеріалом, який застосовують як оббивку салону автомобілів преміум-класу. З алькантари виготовляють чохли на сидіння в машини. Міцна, легка, м'яка і дуже приємна на дотик ворсиста тканина є штучним замінником замші, але за експлуатаційними характеристиками значно перевершує всі автомобільні тканини.
  3. Синтетичні тканини - поліестер, неопрен, нейлон. Нерідко автомобільні чохли та накидки виробляють із синтетичних ниток або їх сумішей. Щільні тканини з гладкою структурою добре протистоять волозі, хоч і не є повністю водонепроникними. Такі авточохли довговічніші і легко піддаються пранню, хоча в порівнянні з іншими матеріалами виглядають простіше. Але як правило синтетика не має дихаючих властивостей і такі чохли можуть бути не дуже зручними у використанні.
  4. Велюр. Чохли з цього матеріалу мають щільну ворсисту поверхню і нагадують оксамит. М'які та приємні на дотик велюрові чохли дуже комфортні і добре виглядають у салоні. Однак велюр не є водонепроникним, має властивість вбирати запахи і пил. Він швидше за інші тканини забруднюється, тому потребує частого прання. Хоча свіжі плями легко видаляються за допомогою губки та миючого засобу.
  5. Жаккардові матеріали. Ця тканина вважається однією з найпрактичніших. Спеціальне переплетення ниток забезпечує хорошу щільність, завдяки чому чохли на сидіння добре протистоять зносу і не деформуються навіть після численних прань. Завдяки складній жакардовій техніці плетіння на тканині створюються цікаві рельєфні візерунки, аксесуари виглядають дуже гарно.

Плюси чохлів на сидіння з алькантари

Тканина алькантара виготовляється з тонких поліестерових волокон, що для надання волокнам м'якості та додаткової міцності покриваються шаром поліуретану. Незважаючи на те, що це синтетичні нитки, за тактильними відчуттями та комфортом накидки на сидіння авто з алькантари можна порівняти з найкращими натуральними матеріалами.

Чохли з алькантари відносяться до преміальних і мають низку переваг:

  • Накидки є всесезонними, тканина чудово дихає, забезпечує відчуття комфорту: влітку вона дарує прохолоду, а взимку - тепло.
  • Алькантару легко чистити за допомогою щітки та спеціальних засобів для чищення або прати при температурі 30 градусів. При цьому чистка потрібна не дуже часто, оскільки ворсова тканина не вбирає запахи, пил, розливи і має високі брудовідштовхувальні властивості.
  • Незважаючи на тонкість і ніжність, алькантара дуже міцна. Тканина не можна випадково пошкодити гострими предметами, тому вона надзвичайно стійка до зношування. Також матеріал не деформується в процесі експлуатації та прання.
  • Обираючи автомобільні чохли, багато автовласників керуються ціною. Деякі бажають купити дешевші вироби та замінювати їх у міру необхідності, не прагнучи вкладати кошти у дорогі аксессуари. Проте варто зауважити, що коли салон машини інтенсивно експлуатується, часта заміна чохлів на сидіння у перспективі буде дорожчою. Краще відразу купити накидки на сидіння з алькантари. Вони прослужать багато років без особливого догляду.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на понеділок
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,3969
     0,1376
    0,35
    EUR
    1
    42,3359
     0,0261
    0,06

    Курс обміну валют на вчора, 11:03
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
    EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес