Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Zemtorg: інформація про землю та об’єкти нерухомості

Купувати землю в Україні стає все вигідніше. Але для того, щоб знайти оптимальний варіант купівлі, треба мати відповідну інформацію. Знайти таку інформацію допомагає Zemtorg – інтернет-ресурс, на якому є відомості про земельні ділянки, є карта нерухомості України та багато інших даних, без яких неможливо приймати рішення про складання угод купівлі, продажу чи оренди.

Інформаційна підтримка операцій купівлі, продажу, оренди 

На сайті Zemtorg є каталог земельних ділянок. Кожний, хто хоче продати ділянку, має змогу помістити туди своє оголошення. Це – інформація для покупців, але сайт містить для них також ще багато іншої корисної інформації. Так, можна отримати відповідний витяг з Державного земельного кадастру чи встановити оригінальність існуючого Витягу. Якщо разом с землею передбачається купівля нерухомості, можна ознайомитися з відомостями з Державного реєстру прав на нерухоме майно. Зазвичай також виконується перевірка земельної ділянки по Реєстру судових рішень.

Інформація, що міститься в каталозі, постійно перевіряється, оновлюється та доповнюється. Кадастрова карта завжди є актуальною. Оголошення публікуються на сайті тільки після перевірки. Відвідувачі сайту можуть подивитися фото та виконати перевірку на карті, користуючись кадастровим номером. На сайті також є пропозиції агенцій з нерухомості, якими покупець може скористатися, якщо вважає це необхідним.

Співпраця з  Zemtorg  

Інтернет-сервіс Zemtorg представляє інтерес не тільки для тих, хто продає чи купує землю та нерухомість. Є можливість стати партнером сервісу та отримати додаткове джерело доходів. Місія партнерів: на певній закріпленій території здійснювати пошук клієнтів, що надалі використовуватимуть послуги Zemtorg: розміщуватимуть оголошення, братимуть участь у аукціонах і т.д. Частка доходу, який отримає сервіс від надання цих послуг, виплачується партнерам. Така співпраця має багато переваг. Обов’язки партнера можна виконувати, не залишаючи основного місця роботи (чи навчання). Стаючи партнером, не требі інвестувати якісь кошти, а оплату партнери отримують без жодної затримки. Максимальний результат і рівень доходів партнерів нічим не обмежується.

Взаємовідносини сервісу Zemtorg з партнерами регулюються відповідними договорами про надання послуг. Щоб стати партнером, треба залишити на сайті свою заявку. Діяльність партнера підходить активним людям, які мають бажання мати додатковий заробіток.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6702
 0,1986
0,50
EUR
1
42,5205
 0,3372
0,80

Курс обміну валют на вчора, 10:29
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3652  0,00 0,00 39,8952  0,02 0,05
EUR 42,1717  0,03 0,07 42,9630  0,01 0,03

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7000  0,25 0,63 39,7200  0,25 0,63
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес