Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Чому їсти паличками корисно для здоров’я?

Усі ми добре знаємо про користь японських традиційних страв. Вони багаті вітамінами та мікроелементами, низькокалорійні, швидко засвоюються та не викликають дискомфорту. Але користь полягає не лише безпосередньо в суші в Луцьку, а й у тому, як саме ви їх споживаєте. Виявляється, що палички для їжі теж значною мірою сприяють покращенню нашого самопочуття.

Допомога при схудненні

Одна з основних причин надмірної ваги – це переїдання. Зауважте, що це може статися не тільки тоді, коли ви насолоджуєтеся смачними частуваннями на свята. Проблема тут у тому, що шлунок переповнюється, перш ніж ваш мозок видасть сигнал «припинити їсти». Тому більшість людей певною мірою постійно переїдають. Палички допоможуть вам цього уникнути, оскільки процес насичення сповільнюється. Шлунок отримує більше часу, аби «зрозуміти», що йому вже досить.

Зниження глікемічного індексу

Існують деякі продукти, такі як яблука та горіхи, які можуть допомогти контролювати рівень цукру в крові. Однак не можна їсти весь час тільки їх. Однією з основних переваг для здоров'я використання паличок для їжі є те, що вони фактично допомагають знизити ГІ їжі.

Дослідження, опубліковане в журналі Physiology & Behavior, показує, що вживання рису за допомогою паличок викликає нижчу глікемічну реакцію. Ця проста дія зменшує ГІ їжі до 68 на відміну від 81, коли ви їсте ложкою чи вилкою. Ефект викликається меншими порціями та кращим пережовуванням їжі. Можна з упевненістю припустити, що цей принцип залишиться незмінним для всіх харчових продуктів. Однак слід розуміти, що часткове зниження ГІ не допоможе вам, якщо ви їсте продукти, що викликають глікемічний стрибок. Наприклад, розмір порцій не може послабити вплив рафінованого цукру на організм.

Знижений ризик удавлення

Відкушувати більше, ніж ви можете прожувати – це справжня проблема, яка призвела до багатьох нещасних випадків. Коли ви їсте паличками, шматочки відправленої до рота їжі зменшуються (інакше їх важко втримати). Це знижує ризик нещасних випадків, хоча й не усуває його повністю.

Покращення координації рухів

Переваги використання паличок для їжі поширюються не тільки на зменшення порцій. Сам процес споживання їжі таким столовим наряддям є важливим тренуванням для вашого тіла та мозку. Кожен обід перетворюється на вправу для покращення координації та точності рухів. Цей вид навчання є найбільш корисним для дітей та людей, що перенесли неврологічну травму.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4716
 0,1144
0,29
EUR
1
42,1833
 0,0787
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:29
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3652  0,00 0,00 39,8952  0,02 0,05
EUR 42,1717  0,03 0,07 42,9630  0,01 0,03

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7000  0,25 0,63 39,7200  0,25 0,63
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес