Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як вибирати домашній текстиль від виробника?

Домашній текстиль – велика група товарів, яка включає в себе скатертини, серветки, ковдри, постільну білизну, рушники і тому подібне. Найбільше труднощів викликає вибір постільної білизни, кухонного текстилю, оскільки вартість їх немала, а асортимент надзвичайно широкий. Найбільш практичним буде замовляти домашний текстиль від виробника – так ви отримуєте товар беззаперечної якості за привабливою ціною.

На що звернути увагу при виборі постільної білизни

Перший параметр, який має вас цікавити – це матеріал, з якого виготовлена білизна. Найкраще, щоб це був саме натуральний матеріал, наприклад, бавовна, льон, бамбук, які гарно пропускають повітря приємні до тіла та не викликають подразнень, алергії.

Іншими не менш важливими параметрами будуть розмір та наповненість комплекта (він може бути для однієї людини або двох), одинарного, подвійного чи півтора-спального типу.

У виборі малюнку та колірної гами варто орієнтуватися на дизайн вашої спальної кімнати та власні вподобання, звичайно. В більшості постільну білизну шиють із тканин стриманих відтінків, хоча буває і яскрава, прикрашена принтами. Дитяча білизна також буває однотонною або з малюнками.

Кухонний текстиль

Непростим є вибір і кухонного текстилю, адже він має бути зносостійким, практичним, а при цьому ще й симпатичним. Якщо мова йде про серветки, скатертини, то варто звернути увагу в першу чергу на матеріал, а потім на дизайн. Серветки для щоденного використання та скатертина мають гармонічно виглядати в концепції вашої кухні або стати акцентом – для цього варто обирати яскраві варіанти.

Натуральні тканини, наприклад, бавовна, гарно притягують вологу, виглядають естетично, але не мають значної зносостійкості. Для того, щоб кухонний текстиль служив якомога довше, варто обирати натуральні тканини із додаванням синтетичних волокон.

Інший текстиль

Часто можна зіткнутися з труднощами при виборі ковдри та пледу. Ковдри відрізняються розмірами та наповнювачем. Найбільш теплими наповнювачами є синтепон, синтетичний пух.

Плед краще обирати із шерсті або флісу. Шерсть – екологічний, довговічний, приємний до тіла і надзвичайно теплий матеріал. Великим попитом користуються пледи із овечої, верблюжої шерсті. Більш бюджетним та зручним варіантом є флісові пледи – вони м’які, теплі і за ними легко доглядати. Їх можна використовувати вдома або виносити на вулицю для повсякденного використання навесні, влітку, восени.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,5860
 0,1976
0,50
EUR
1
42,2620
 0,0498
0,12

Курс обміну валют на вчора, 10:48
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3897  0,17 0,42 39,9597  0,20 0,50
EUR 42,1145  0,21 0,50 42,9172  0,23 0,53

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5750  0,20 0,52 39,5950  0,23 0,57
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес