Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Чи справді суші шкідливі для організму

Незважаючи на високу популярність японської кухні, зокрема, суші, є люди, які вважають їх шкідливою їжею та нізащо не готові спробувати навіть шматочок. Забігаючи на перед варто сказати, суші абсолютно безпечні, якщо їх вживати в помірних кількостях та замовляти лише у перевіреному ресторані. Найсмачніші та найкорисніші суші у Львові в ресторані «Sushi GO», адже виготовлені з якісних та свіжих продуктів з дотриманням оригінальної технології приготування.

Чи справді суші шкідливі для здоров’я

У цієї японської страви є свої прихильники та відверті критики. Перші співають їм оди та регулярно вживають суші, другі говорять про шкоду та закликають відмовитись від їх вживання.

Насправді, в оригінальному рецепті суші немає шкідливих компонентів. Головними інгредієнтами є рис та океанічна риба. Рис можна сміливо назвати дієтичним продуктом. Він містить невелику кількість калорій, багато складних вуглеводів, які дарують відчуття ситості надовго. В рисі практично відсутні жири та білки.

Для приготування суші, згідно з оригінальною рецептурою, використовується океанічна риба. Вона багата Омегою-3, необхідними для злагодженої роботи організму жирними кислотами. В океанічних видах є менше паразитів, а ті, які в ній живуть, не пристосовані до існування в людському організмі.

Водорості норі – джерело йоду, заліза та клітковини. Овочі, які добавляють у суші шеф-повари також не можуть принести шкоди організму. Морепродукти, такі як вугор, креветки, восьминоги також є дієтичними продуктами.

Саме тому суші не можуть бути шкідливими для фігури чи здоров’я в цілому. Виключенням є роли, які підлягають обжарюванню. Також нашкодити може страва, приготована з несвіжих або неякісних інгредієнтів.

Кому не можна вживати суші

Суші не рекомендують вживати діткам дошкільного віку. Також варто відмовитись від цієї страви вагітним жінкам та годуючим матерям. Є люди, у яких проявляється індивідуальна непереносимість сирої риби, їм також не слід вживати суші.

Для всіх інших людей суші є корисною їжею, яка не принесе шкоди, якщо замовляти її у перевіреному ресторані. Якщо ви дуже полюбляєте цю страву японської кухні – не варто відмовляти собі в задоволенні, більшість інформації про шкоду є міфами.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,2796
 0,0350
0,08
EUR
1
43,6532
 0,1855
0,43

Курс обміну валют на вчора, 10:46
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,9788  0,08 0,20 41,6023  0,08 0,18
EUR 43,3808  0,23 0,53 44,1500  0,26 0,58

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2625  0,01 0,02 41,3000  0,01 0,02
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес