Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Догляд за фікусом у домашніх умовах

Якою б не була рослина, вона має своїх шанувальників, це можна сказати і про фікус. Зовні рослина виглядає невибагливою, хоча це велика помилка, бо фікус добрива полюбляє. Саме завдяки органічним добривам фікус має глянцеві листки та пружнє стебло. Без якісних органчних добрив рослина може втрачати листя, хворіти й чахнути на очах.

Новачки завжди панікують коли фікус виглядає в’ялим та починає скидати листя, особливо у період осінь-зима. Коли фікус добрива уживає, у нього з’являється набагато привабливіший вигляд. Головне не помилитися у виборі добрива. З органічним добривом ЯРОС рослині завжди комфортно. Цей екологічно чистий засіб сприяє:

  • укріпленню імунітету рослини;
  • покращенню декоративних якостей рослини;
  • значно прискорить розвиток рослини.
  • Правила, дотримання яких фікус зроблять привабливим

    Основне правило догляду за фікусом полягає у його правильном розміщенні. Надто сонячна сторона не дуже приваблює рослину, тому місце повинне бути досить світлим, але без прямих соняшних променів. Ще одна особливість при розміщені фікусу полягає у тому, що він прив’язується до одного місця, тому різка зміна місця та навіть часті пересадження сприяють створенню стресової ситуації для рослини і вона може скидати листя.

    Другим правилом правильного догляду за фікусом є правильний полив. Поливати його потрібно в міру, не заливаючи. Для поливу потрібно використовувати тільки відстояну воду без хлору, трохи підігріту.

    Для повноцінного підживлення рослини і її обробки використовують органічне добриво ЯРОС. Оскільки концентрат добрива це рідина, яка розчиняється з водой, то для приготування розчину потрібна тепла відстояна вода без хлору. Завжди використовуються пропорції 2,5 мл концентрату на 1 л води. Спосіб приготування розчину дуже простий. Для цього у воду додають засіб і не перемішуючи дають йому вистоятися 7 хвилин. Цей живильний засіб використовують не тільки для поливу рослини, а й для оприскування. Фікусу потрібно час від часу оприскувати листя для того щоб створювати вологий режим, який так йому потрібен.

    Щодо вологості повітря у кімнаті де знаходиться фікус, то тут вологу потрібно підтримувати у весінньо-літній період часу, оприскуючи рослину водою, а з ЯРОСом оприскування ще ефективніше. Взимку достатньо протирати листя вологой ганчирочкой.

    Замовити ЯРОС для обробки фікусу завжди можна на сторінках інтернет-магазину компанії ЯРОС. Саме тут приємні ціни да достатні об’єми добрива для закупівлі. Припарат на українському ринку землеробства знаходиться вже давно і протипоказань не знайдено. Все це легко пояснити природою походження засобу. Цей екологічно чистий продукт виробляється без хімічних домішок та опромінювання. Тільки позитивні відгуки можна знайти на сайті та форумах, тому й бажання використовувати засіб постійно виникає як тільки один раз ним зкористаєшься.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на понеділок
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,7879
     0,1842
    0,47
    EUR
    1
    42,3821
     0,1032
    0,24

    Курс обміну валют на вчора, 11:13
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,4537  0,11 0,28 39,9930  0,10 0,24
    EUR 42,1926  0,09 0,20 42,9974  0,11 0,25

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,7600  0,25 0,63 39,8100  0,26 0,66
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес