Фінансові новини
- |
- 16.11.24
- |
- 17:30
- |
- RSS
- |
- мапа сайту
Авторизация
4 незвичні страви на основі суші з різних країн
13:22 19.02.2021 |
Суші – популярна страва в усьому світі, й майже в кожній країні якось видозмінюють традиційні японські рецепти. Якщо й ви хочете скуштувати різні варіанти суші в Тернополі, оформити замовлення з доставкою можна тут – te.smaki-maki.com. А тепер давайте вирушимо в кругосвітню подорож і поглянемо, в які незвичні страви перетворюються рецепти японської кухні.
Канада: суші-піца
Канада – багатонаціональна та мультикультурна країна, що відображується і в її кухні. Як і суші, піца є однією з найпоширеніших та найулюбленіших страв місцевих жителів. Тому тут вчинили просто – об’єднали два рецепти.
Замість тіста використовують тонкий рисовий млинець. Його покривають шматочками авокадо, тунцем, майонезом та порошком васабі. Сьогодні суші-піца є однією з «візитних карток» Торонто.
Таїланд: роли в клярі
Японці постійно підкреслюють, що їхні суші є дуже здоровою та низькокалорійною їжею. Жителі Таїланду вирішили це змінити. Тут придумали занурювати рол у кляр, панірувати, а потім смажити у великій кількості олії (як картоплю фрі). Не надто корисно, зате смачно.
США: суші-буріто
У Сан-Франциско та Пало-Альто досить популярна страва, що представляє собою загорнуті в тонкий корж інгредієнти суші. В якості начинки використовують рис, різні овочі, рибу, морепродукти. Фактично це гігантський рол, який їдять наче хот-дог чи морозиво в ріжку. Типово для американців, які постійно кудись поспішають.
Росія: курка та сметана
В РФ японська кухня дуже популярна. Однак вона має досить виразний місцевий колорит. Наприклад, в ресторані вам можуть подати рол з куркою та моцарелою. Замість рису ви можете побачити гречку, а замість норі – тонкі млинці. Звісно, з традиційними суші це не має нічого спільного, та все ж такі рецепти створювалися під впливом саме японських кулінарних мотивів.
Взагалі в різних країнах для суші використовують безліч найрізноманітніших інгредієнтів: яловичину, артишоки, цукіні, гриби, гострий перець тощо. Таке різноманіття характерне для усіх страв, які стають популярними на міжнародному рівні. З ними починають експериментувати, намагаючись знайти нові смаки та здивувати гурманів.
|
|
ТЕГИ
ТОП-НОВИНИ
ПІДПИСКА НА НОВИНИ
Для підписки на розсилку новин введіть Вашу поштову адресу :